VP_Sus_swan_1920x550.jpg

Környezetbarát mopok és kendők – a Nordic Swan ökocímke

Piacvezető címke piacvezető mikroszálas termékekhez

sustainable-product-lifecycle.jpg

A Nordic Swan ökocímkét a termékek gyártásából és felhasználásából fakadó környezeti hatás csökkentése érdekében hozták létre, továbbá azért, hogy megkönnyítsék a választást a környezeti szempontból legjobb termékek és szolgáltatások tekintetében a vásárlók és a professzionális ügyfelek számára.

A Nordic Swan ökocímkével rendelkező, mikroszálas technológián alapuló takarításra alkalmas termékek környezeti profilukat tekintve első osztályúnak tekinthetők. Az életciklus egésze fontos, ideértve az anyagválasztást, a gyártási folyamatokat, a csomagolást, a termékminőséget és a termék teljesítményét. A címkével rendelkező mikroszálas termékek működését teljeskörűen tesztelik, azaz vizsgálják a szennyeződések, a por és a mikroorganizmusok eltávolításának hatékonyságát, a nedvszívó képességet, a karcmentes tisztítást és a mosás és szárítás okozta méretváltozást is.

Nordic Swan ökocímkével rendelkező valamennyi termékünk – a fenntartható mopkínálatunktól a környezetbarát mikroszálas törlőkendőkig – teljesíti a szigorú követelményeket életciklusa valamennyi releváns szakaszában, és elősegíti, hogy ügyfeleink kevesebb vegyszert, vizet, energiát és egyéb erőforrást használjanak fel. Így megvalósítható a környezet védelme és meghatározó versenyelőny érhető el. 

A Nordic Swan ökocímkével rendelkező Vileda Professional termékek

A swan logo on a green background symbolises eco-friendly mops and other sustainable cleaning products.

A Nordic Swan ökocímkével rendelkező Vileda Professional termékek

  • kitűnő mikroszálas tisztítási teljesítményt nyújtanak és hatékony takarítást tesznek lehetővé kevesebb tisztítószer alkalmazása mellett vagy akár tisztítószer használata nélkül is
  • rendkívül tartósak, továbbá alacsony működési költséget tesznek lehetővé
  • nem károsítják a felületeket, amelyeken alkalmazzák
  • a felhasználó és a környezet számára egyaránt biztonságosak
  • egyértelműen teljesítik a veszélyes anyagokra vonatkozó szigorú előírásokat – mind a termék, mind pedig a gyártás tekintetében

Ismerje meg fenntartható mopkínálatunkat és Nordic Swan ökocímkével rendelkező további termékeinket: 

Valamennyi környezetbarát mopunk, illetve fenntartható takarítási termékeink teljes választéka Nordic Swan ökocímkével rendelkezik, segítve ügyfeleinket, hogy a legkörnyezetkímélőbb árucikkeket és szolgáltatásokat választhassák. Fenntartható, környezetbarát és egyszerűen használható – találja meg a tökéletes Vileda Professional takarítóeszközét.