Hygiene_Keyvisual_1920x550px.jpg

A fertőzések megelőzése mindannyiunk ügye

A higiénés sztenderdek betartása a Vileda Professional segítségével


Tudomásul kell vennünk a tényt, hogy a fertőzések megelőzése mindannyiunk ügye. Nem kizárólag az egészségügyi dolgozók és gondozók érdeke, hogy a környezet tiszta és fertőzésektől mentes legyen. Mindenkinek ki kell vennie a részét valamennyi szektorban, és mindannyiunk szerepe létfontosságú a fertőzések megelőzése és az emberek biztonságának megőrzése szempontjából.

A fertőzésmegelőzés „minden olyan tevékenységre vonatkozik, melynek célja a fertőzési lánc megszakítása”. Ez bármely higiénikus takarítási folyamat szempontjából fontos annak érdekében, hogy megvédjünk mindenkit, aki belép az épületbe, mivel: a kórokozók nem maguktól terjednek. Terjedésüket befolyásolják: a közvetett átadás (az emberek megérintik a tárgyak felületét), a közvetlen átadás (az emberek kapcsolatba kerülnek egymással vagy állatokkal) valamint egyéb átadási utak, például köhögés, tüsszentés vagy akár az ételek.

Az elmúlt években minden szektorban elterjedtebbé vált a higiénikus munkavégzés. Azonban most érkezett el az idő a higiénikus takarításra vonatkozó irányelvek, intézkedések és eszközök megújítására annak érdekében, hogy jelentősen csökkenthessük az átadás kockázatát az Ön létesítményeiben.

Tekintse át az alábbi lényeges szempontokat:
  • Takarítások gyakorisága
  • Takarítási protokollok
  • Takarítási eszközök
  • Személyes higiéniára vonatkozó intézkedések

A Vileda Professional valamennyi szakértője tanácsokkal tudja Önt ellátni azzal kapcsolatban, hogy az alkalmazott folyamat megváltoztatása hogyan javíthatja a higiéniát az Ön létesítményében.

Fertőzések megfékezése a Vileda Professional megoldásaival

Micronquick_folding.jpg

Fertőzések megfékezése a Vileda Professional megoldásaival

Mikroszál-szakértelem

A technológiai és anyagokat érintő fejlesztések képesek életünk számos területét megváltoztatni, és mindenki számára lehetővé teszik a fertőzések megelőzését. A mikroszálak takarítási szektorra gyakorolt hatása példa nélküli. Mindamellett a mikroszál nem egyenmegoldás. A különböző felületeken az anyagösszetétel, a szálvastagságok és keverékek az állandó kiváló teljesítmény (a baktériumok 99,99%-os eltávolítása) és az alacsony súrlódás titka. A kritikus területek tisztítására, illetve a fertőző szennyeződések eltávolítására egyszer használatos, eldobható törlőkendők használatát javasoljuk. Ezeket a törlőkendőket használat után azonnal ki lehet dobni, ezáltal csökken a szennyeződés kockázata.

Tudjon meg többet termékeink minőségéről, mikor melyik higiénikus tisztítási módszert használja, és hogyan biztosíthatja a fertőzések megelőzését a Vileda Professional segítségével.