single-vs-durable_header.jpg

Egyszer használatos vs. tartós mikroszálas termékek használata


A higiéniát tekintve a minőségi, egyszer használatos mikroszálas takarítótermékek használata a legjobb választás, mivel a baktériumok akár 99,99%-a is eltávolítható a takarítási folyamat során, majd eldobható a mop/törlőkendő. A mosodai folyamatokból származó, keresztszennyeződéssel kapcsolatos kockázat kizárható.

A tartós termékek, mopok/törlőkendők egyszeri használata helyiségenként/feladatonként nem annyira higiénikus, mert további kezelést igényelnek (használat utáni tárolás, mosás, egyéb folyamat). Amennyiben ezeket a folyamatokat nem megfelelően irányítják, a higiéniai szinteket ez befolyásolhatja.

Létesítményének és folyamatainak felülvizsgálata segít megérteni a higiéniai szintekkel kapcsolatos átfogó céljait. A Vileda Professional szakképzett munkatársai tanácsaikkal segíthetnek ebben a folyamatban.

Disinfection_bacteria_website.jpg

A higiénián kívül egyéb tényezők is befolyásolhatják a választást, beleértve az alábbiakat:
  • Létesítményének gyakorlati aspektusai: Van-e hozzáférése mosodához
  • Költségek: bizonyos helyzetekben az egyszer használatos megoldások költségtakarékosak lehetnek
  • Az eltávolítandó szennyeződés típusa. Bizonyos szennyeződéseket nehéz eltávolítani a takarítótermékekből mosással, amely csökkenti az élettartamot
  • Ki használja a rendszert; az egyszer használatos rendszerek egyszerűbbek és nem igényelnek képzést vagy csak minimális szinten

A Vileda Professionalnél rendelkezünk azzal a tudással és szakértelemmel, amellyel olyan megoldásokat biztosíthatunk az Ön számára, amelyekben megbízhat.

Kérdése van?

Kapcsolat