Picture's description

Mivel minden terület különbözik méretben, padozatban, a forgalom nagyságában, higiéniában, egészségügyi és biztonsági előírásokban, egyetlen takarítórendszer nem elég az összes igény kielégítésére. Ezért rendelkezik a Vileda Professional a megoldások átfogó kínálatával a vezető Swep előkészítéses rendszertől az UltraSpeed Pro, az UltraSpeed Mini és a SuperMop termékekig. Az Ön igényeinek megfelelő rendszer kiválasztásával jobb teljesítményt, magasabb szintű ergonómiát és alacsonyabb működési költséget érhet el.

Szűrés
Technológia :
Mop típusok :
Négyzetméter per nap :

Swep rendszer

A Swep rendszer az előkészítéses laposfelmosó rendszer, amelyet vásárlóink több mint 40 éve használnak. A padló takarításához használt kedvenc évről évre megújult.

További részletek

UltraSpeed Pro rendszer

A legjobban teljesítő laposfelmosó vödörös préses rendszer a piacon. Olyan egyszerű használni, hogy nem igényel betanítást és megfelelő minden területhez. Az általános padlótisztításhoz javasolt rendszer az egyvödrös rendszerrel kezdődik.

További részletek

UltraSpeed Mini rendszer

A kis területek tisztításához kialakított UltraSpeed Mini az UltraSpeed Pro termékcsalád ergonómiai, teljesítménybeli és higiéniai előnyeit ötvözi egy kisebb, kompaktabb rendszerbe sűrítve.

További részletek

ClickSpeed rendszer

A ClickSpeed egy költséghatékony, előkészítéses nedves laposfelmosórendszer egy rendkívül könnyen kezelhető és használható, egyedülálló, szabadalmaztatott moptartóval.

További részletek

CombiSpeed Pro rendszer

A zsebes laposfelmosórendszerhez széles választékban tartoznak zsebes és szalagos mopok számos különböző használatra. A Trio és a MicroSpeed Plus nagy teljesítményétől a Contract Mop gazdaságosságáig.

További részletek

Express Pro rendszer (tépőzáras)

A tépőzáras laposfelmosók széles választéka többféle rendszerhez és módszerhez, beleértve az előkészítéses megoldásokat, a spray rendszert és a portörlést.

További részletek

SprayPro rendszer

A SprayPro a professzionális, használatra kész padlótisztító. Csak töltse meg a nyelet vízzel, és már meg is van minden, ami a kemény padlófelületek és lépcsőházak takarításához szükséges, mindezt egyetlen könnyen használható egységben.

További részletek

UltraSpin Mini rendszer

Az UltraSpin Mini egyszerűen használható, kompakt felmosórendszer kis területekhez. Egy forradalmi forgó prést ötvöz 100%-ig mikroszálas felmosófejjel.

További részletek

SuperMop

A Professional SuperMop egy kompakt csavaros moprendszer a kis és közepes méretű kemény padlókhoz való használatra.

További részletek

Kentucky Mopok

Kentucky moprendszerválasztékunk kiváló takarítást biztosít az 50 m2-nél nagyobb területeken.

További részletek

Padlótörlő kendők

Nagy teljesítményű tartós és egyszer használatos padlótörlő kendők a Vileda Professionaltől elvárt minőséggel és teljesítménnyel.

További részletek

Portörlés

A portörlő család eldobható és mosható mopmegoldásokból áll a laza por és kosz eltávolítására, amely az előzetes takarítás vagy a napi karbantartás része.

További részletek

Kérdése van?

Kapcsolat