Irodatakarítás a Vileda Professionallel

Tiszta munkakörnyezet az Ön sikeréért

A tiszta munkakörnyezet egészséges. De az irodákban manapság sokkal többet jelent a higiénia: a tisztaság alapvető fontosságú a termelékenységben, a biztonságban és a morálban is. Elengedhetetlen a munkavállaló egészségéhez és jóllétéhez, így pedig rendkívül fontos a vállalat sikerét tekintve. Ez azt jelenti, hogy sikeréhez elengedhetetlen, hogy növelje takarítószemélyzete hatékonyságát.

Függetlenül az irodák speciális igényeitől Önnel és csapatával együtt azon fogunk dolgozni, hogy egyedi takarítási megoldást hozzunk létre, ami megfelel az egészséges munkakörnyezet elvárásainak.

Keressen fel minket, hogy személyre szabott ajánlatot adhassunk, ami megfelel cége elvárásainak.

Professzionális termékek a nagyobb költséghatékonyságért az irodatakarításban

A munkakörnyezet nagyobb technológiai fejlődése ellenére az irodatakarítási igények nem csökkentek. Ehhez két irányzat járult hozzá:

1. Új anyagokat, fényes és sérülékeny felületeket alkalmaznak az irodákban.

2. A napközbeni takarítást integrálják a napi irodai folyamatokba.

Ezzel egyidőben a hatékonysággal, a négyzetméterenkénti költségekkel, a használat könnyebbségével és a takarítószemélyzet tréningjével kapcsolatos elvárások pedig folyamatosan nőnek. Ez azt jelenti, hogy több időt kell belefektetni, ami több pénzt is jelent.

Mi a leghatékonyabb, ergonomikus eszközöket biztosítjuk az Ön számára a munka során. Mindezt pedig átfogó tréninggel erősítjük meg, ami garantálja a szükségletei számára legelőnyösebb használati költségeket.

Érjen el többet a Vileda Professionallel!

Csökkentse a takarítás költségeit magas fluktuáció idején is

A napközbeni irodatakarítás nagy elvárásokat támaszt az eszközökkel és a takarítószemélyzettel szemben. A kulcs a legjobb takarítási eredmények elérése az irodai munkába való beavatkozás nélkül. Annak érdekében, hogy ez megfelelően működjön, takarítószemélyzetének megfelelően képzettnek kell lennie. Ám egy nagymértékben fluktuáló állomány tréningje költséges és befolyásolja a termelékenységet és a hatékonyságot. A megoldás: A tréning erőbefektetésének csökkentése – és így a takarítás teljes költségének csökkentése egyszerűen használható termékek megvásárlásával.

A Vileda Professional könnyen alkalmazható megoldásokat kínál az irodák takarítására, hogy növelje az alábbi feladatok hatékonyságát:

  • az irodaépületek takarítása napközben
  • az asztalok takarítása
  • az irodai bútorok takarítása
  • az érzékeny felületek megtisztítása
  • a fényes felületek megtisztítása

Győzze le az új kihívásokat, melyeket az új anyagok jelentenek

Az új anyagok új kihívásokat rejtenek magukban takarítószemélyzete számára: Az irodák belsőépítészeti megoldásaiban egyre inkább a nagyon fényes felületek jutnak szerephez a padló feletti felületeken. Ezek egyedi megoldásokat igényelnek, amit a hagyományos takarítási módszerek nem elégítenek ki.

  • Nagy felületek, melyeket időigényes kendővel takarítani
  • Megérintik a felhasználók, melynek eredménye a zsíros foltok és ujjlenyomatok, amiket nehéz eltüntetni
  • A nagyon fényes felületeken könnyen láthatóvá válnak a foltok és a kosz

Mi biztosítjuk az Ön számára mindazt, ami a belső felületek gyors, hatékony és biztonságos tisztításához szükséges. Az üvegparavánok, rozsdamentes acél, tükrök, asztalok, táblák és a többi felület számára a modern irodákban.

Kérdése van?

Kapcsolat