Vileda Professional

A Vileda Professionalnél ultramodern takarítási megoldásokat fejlesztünk és alkotunk professzionális felhasználók számára különböző felhasználási területeken, úgymint az egészségügy, a szabályozott környezeti feltételekkel rendelkező helyiségek, az általános épülettakarítás és a HoReCa (szállodák, éttermek, kávéházak).

Több mint 60 év szakmai tapasztalattal a hátunk mögött tudjuk, mire van szüksége a különböző környezetek professzionális felhasználóinak, és olyan megoldásokat kínálunk, amelyek lehetővé teszik számukra a gyorsabb, hatékonyabb és kevesebb költséggel járó takarítást. A fenntarthatóság elvein alapuló takarítási innováció mindig is a Vileda Professional napi munkájának középpontjában állt.

Az összes fő európai országban, Észak-Amerikában és Ázsiában jelenlévő értékesítési irodáinkkal – és a képviselőink széles hálózatával – mindenhol ott vagyunk a világon.

Takarítási innováció Önnel a középpontban

Szilárd elköteleződés az Ön sikere mellett

Célunk, hogy sikeressé tegyük Önt a jelenben és a jövőben egyaránt. Ezt úgy érjük el, hogy teljesítjük jelenlegi elvárásait, miközben arra is gondolunk, ami még Ön előtt áll.

Ezért nyújtunk az Ön számára műveletei végzése során magas szintű egységesítést a módszerek, a rendszerek és a folyamatok terén – mindezt pedig hasonló szintű testreszabhatósággal ötvözzük. Ezáltal segítünk Önnek növelni az ügyfelei számára kínált választékot, saját profilját és munkavállalóinak hatékonyságát még ma, ezzel egyidőben pedig ellátjuk Önt olyan takarítási rendszerekkel, amelyek könnyedén igazíthatók a holnap igényeihez.

A jövő ilyetén bebiztosítása csak egy része nagyobb, a kiválóság iránti elköteleződésünknek, mind technológiában, innovációban és a termékeink minőségében, mind a folyamatokban és a szolgáltatásokban.

Folyamatos törekvésünk a fejlődésre

Egy babérjain ülő vállalat biztosan lemarad. Ezért mi rendületlenül azzal foglalkozunk, hogy fejlesszük és módosítsuk kiváló ötleteinket, hogy még jobbá váljunk abban, amit csinálunk.
Értékesítési képviselőink és alkalmazástámogató mérnökeink helyben találkoznak ügyfeleinkkel, megoldást keresve egyedi elvárásaikra, hogy a takarítás még könnyebb, gyorsabb és hatékonyabb legyen.
Központunk a németországi Weinheimben található, közvetlenül a Freudenberg Kutatási és fejlesztési központok szomszédságában.

Óriási piaci szaktudás

Ismerjük az Ön piacát és annak körülményeit. Évek óta fejlesztünk és gyártunk ultramodern takarítási megoldásokat. Ezt szem előtt tartva számos egyéb olyan előnyt nyújtunk az Ön számára, amely kompetenciánkat és tapasztalatunkat támasztja alá a professzionális takarítási üzletágon belül:
  • Számos különböző takarítási szektor számára gyártunk takarítási megoldásokat és a világ minden tájáról pozitív referenciákat tudunk felmutatni.
  • K+F-ünk házon belül zajlik a legmagasabb minőségi előírások szerint, szabadalmaztatott technológia alkalmazásával.
  • Ergonómia, funkció és dizájn – ezek a lefontosabb, középpontban lévő területek a termékfejlesztési folyamatban
  • Termékeink élenjáró hatékonyságot és teljesítményt biztosítanak
  • Törekszünk a globális fenntarthatóságot támogató megoldásokra
  • A Vileda Professional márka a Freudenberg Csoport része: egy globális technológiai vállalatcsoport, amely ügyfeleit és a társadalmat hosszú távon támogatja előremutató, innovatív megoldásaival