Közlekedési eszközök takarítása a Vileda Professionallel

Professzionális takarítási megoldások a villamosok, buszok, vonatok és repülőgépek számára

Naponta használt közlekedési eszközeink takarítása az egyik legnehezebb feladat. A következők igazak nemcsak a takarítószemélyzetre, de a felhasznált eszközökre is: a takarítást nemcsak gyorsan kell kivitelezni a késések elkerülése érdekében (a vonatokat és a buszokat gyakrabban kell takarítani, amíg azok állnak a megállóikban vagy a síneken az állomás helyett) a takarítószemélyzetnek szűk helyeken kell mozognia és emellett minden felületet alaposan le kell takarítaniuk.

És hogy még nehezebb legyen, ezek a többnyire kis felületek különböző anyagokból készültek, melyek mindegyike különleges bánásmódot igényel. Végül pedig a takarítás során mérlegelni kell a különböző időjárási feltételeket is: nyáron, napsütésben valószínűleg kevesebb szükség van takarításra, mint télen latyakban, melynek köszönhetően még keményebb ez a munka.

Ezek alapján kizárólag a leghatékonyabb, ergonomikus eszközök felelnek meg erre a feladatra.

A Vileda Professional olyan termékeket, koncepciókat és tréningeket biztosít, amelyekkel Ön megbirkózhat a közlekedési eszközök takarításának különleges szükségleteivel. Lépjen velünk kapcsolatba, hogy szükségleteire együtt találhassuk meg a megfelelő megoldást!

Kérdése van?

Kapcsolat