Étterem- és konyhatakarítás a Vileda Professionallel

Élelmiszerbiztonság és higiénia: vállalata legyen egészséges!

A higiénia és az élelmiszerbiztonság fenntartása az éttermekben, konyhákban és vendéglátó létesítményekben kiemelkedő fontosságú vállalata hosszú távú teljesítménye és megbecsülése érdekében. Nemcsak azért, hogy a vendégek egészségesek és boldogok legyenek, hanem azért is, hogy fejlődjön az ételek elkészítésének színvonala és a dolgozók jólléte.

Mindazonáltal nem könnyű megfelelni az élelmiszeripar rendkívül magasszintű elvárásainak. Mind a nemzeti, mind az európai éttermi és vendéglátó üzletágat törvények és szabályozások alakítják.

Öt tényező rendkívül fontos, hogy megfeleljen ezeknek a szabályozásoknak és ezzel egyidejűleg biztosítsa vállalata hatékonyságát és eredményei minőségét:

  1. Racionális és hatékony higiéniaterv
  2. Modern takarítási módszerek, melyek megfelelnek vállalata egyedi működési igényeinek
  3. Magas minőségű, színkódokkal ellátott eszközök teljes palettája
  4. Átfogó tréningek a takarítószemélyzet számára
  5. Tartós vagy eldobható mikroszálas takarítás

Igényeit szem előtt tartva egyedi takarítási és higiéniai tervet készítünk, ami megfelel az Önök HACCP globális tervének és támogatja azt. Továbbá a megfelelő termékeket, módszereket és tréningeket kínáljuk, hogy garantáljuk az Önök sikerét.

Vegye fel velünk közvetlenül a kapcsolatot, hogy tanácsot adhassunk!

Az élelmiszerfeldolgozó területek HACCP-nek megfelelő takarítása

Takarítás maximális hatékonysággal: lépéstartás

Legyen szó akár éttermekről, akár menzákról, az élelmiszer üzletágban folyamatosan növekszik a nyomás, hogy a lehető leggyorsabban forgassák az asztalokat és takarítsák a padlót és a padló feletti felületeket anélkül, hogy kompromisszumot kötnének a minőséget tekintve vagy romolna a vendégélmény. Ugyanez igaz a szupermarketek élelmiszerterületeinek takarítására is: a higiénia fenntartása vagy a kifolyt termékek feltakarítása gyorsaság kérdése. De van különbség a gyors, illetve a hatékony takarítás között.

Az élelmiszerbiztonság elvárásainak való megfelelés érdekében mérnökeink felhasználóbarát, könnyen érthető termékrendszereket és takarítási módszereket fejlesztettek ki az éttermek és a konyhák számára, amelyekkel nagymértékben felgyorsíthatja folyamatait. Az eredmény: nagyobb higiénia kevesebb idő alatt, kevesebb energiaráfordítással.

A megfelelő takarítási termékek az éttermek és konyhák számára: a hívatlan látogatók távoltartása

A professzionális konyhák nagy igényeket támasztó környezetet jelentenek számos potenciális kockázattal. Ezért a személyi biztonság elválaszthatatlan az élelmiszerbiztonságtól és a higiéniától.

Például a biztonsági padlók különleges takarítási módszereket igényelnek, hogy tiszták és biztonságosak maradjanak. A szisztematikus takarítás ezért elengedhetetlen HACCP-követelmény. A keresztfertőzés megelőzése szintén alapvető fontosságú az élelmiszerbiztonság területén. A keresztfertőzés elkerülésének alapvető módja a nyers és fogyasztásra kész ételek elkülönítése, valamint az erre szánt, színkódokkal ellátott takarítóeszközök használata.

Mikroszálas mopokat és törlőkendőket kínálunk, amelyek hatékonyan távolítják el a baktériumok akár 99,9%-át vegyszerek használata nélkül a konyhákban és más élelmiszerfeldolgozási területeken, valamint biztosítunk színkódokkal ellátott törlőkendőket is, amelyek támogatják a szisztematikusan higiénikus takarítást.

A gyakran alkalmazott eldobható, nem mikroszálas megoldások nem felelnek meg az ipar által támasztott követelményeknek. Ezzel szemben a mikroszálra való átállás csökkenti a hulladéktermelést, a vegyszerek használatát és a költségeket is.

Legyen szó átfogó takarításról, folttisztításról, a kiömlött anyagok eltávolításáról, van megoldásunk a gyors, hatékony és higiénikus takarításra.

Kérdése van?

Kapcsolat