Egészségügyi takarítási megoldások a Vileda Professionaltől

Győzze le a rendkívül érzékeny területek kihívásait!

Az olyan egészségügyi intézményekben, mint a kórházak vagy az idősek otthona, nagy a fertőzésveszély kockázata. A higiénia biztosítja az emberek egészségét és jóllétét és gyakran élet-halál kérdése. Ezért a tisztaság legmagasabb fokának elérése és a szennyeződések maximális megfékezése alapvető fontosságú.

A Vileda Professional biztosítani tudja az Ön számára azt, ami ahhoz kell, hogy emelkedjen az általános higiéniaszint és jelentősen csökkenjen a fertőzési arány a lehető legalacsonyabb összes költség mellett. Takarítási koncepcióink az egészégügyi intézmények számára rugalmas, magas technológiai színvonalú megközelítést biztosítanak és a rendkívül érzékeny területek széles skáláján alkalmazhatóak. Továbbá mindegyik alkalmazkodik az Ön egyedi szükségleteihez és igényeihez.

Biztosítsa a lehető legmagasabb szintű higiéniai színvonalat a Vileda Professionallel. Egyedi ajánlatunkért keressen fel minket.

Bizonyított megoldások a baktériumok eltávolítására és a fertőzések megfékezésével kapcsolatos sztenderdekhez

Hasznosítsa egészségügyi takarítással kapcsolatos magasszintű tudásunkat!

Több mint 50 év tapasztalatával mi a Viledánál tisztában vagyunk az egészségügyi szektor igényeivel. Ultramodern takarítási megoldásokat fejlesztünk, gyártunk és biztosítunk az egészségügyi szektor számára évek óta. Szakértők vagyunk, ha higiénikus takarításról van szó.

1. Nálunk a kutatás és fejlesztés házon belül zajlik. Sokkal gyorsabban tudunk reagálni a modern piaci feltételekre és az Ön egyedi igényeire is.

2. Szabadalmaztatott technológiákat alkalmazunk: Termékeinket kizárólag a legújabb technológiákkal fejlesztjük ki, így nemcsak megfelelnek az ipari színvonalnak, de meg is haladják azt.

3. Kiváló minőségű termékeket kínálunk: Azért, hogy kiváló hosszantartó értéket teremtsünk minden vásárlónk számára, termékeink hosszabb élettartammal rendelkeznek, mint a piaci átlag, így kitűnő a költség és teljesítmény aránya.

Profitáljon rendszerszemléletű hozzáállásunkból

Annak érdekében, hogy rendkívül higiénikus takarítást biztosítsunk, létfontosságú, hogy minden láncszem – azaz a termékek, a tudás és a felhasználás – egyformán erős legyen. Mindezeket egybevetve, ha minket választ, biztos lehet benne, hogy nyerni fog a hatékony takarítás rendszerszemléletű megközelítéséből, amit képviselünk.

A baktériumok hatékony eltávolítása mikroszálas termékeinkkel

„Amikor a betegeknek lehetősége van kórházat választani, az első szempont az orvosok minősége és szaktudása. Azonban a betegek 97%-a a kórház és a kórterem tisztasága alapján választ – ez a második legfontosabb szempont.” (Bertelsmann tanulmány, 2006).

Emiatt mikroszál-alapú mopokat és kendőket kínálunk, melyeknek köszönhetően nagy mértékben csökkenthető a baktériumok aránya. Független tesztek alapján a baktériumok 99,99%-át sikerült eltávolítani termékeink segítségével.

A Vileda Professional továbbá rendelkezik az összes olyan mop és kendő releváns tanúsítványával, amelyek közvetlenül érintkeznek a felületekkel. A mosodai hozzáférés nélküli érzékeny higiéniai területekhez vagy helyekhez egyszer használatos termékeket kínálunk.

Kérdése van?

Kapcsolat