Kiskereskedelmi takarítási megoldások a Vileda Professionaltől

Emelje újabb szintre a kiskereskedelmi higiéniát és a vásárlók bizalmát

A boltok elülső tere és más nyilvános területek a vásárlók folyamatos vizsgálódásának színterei. Ezért fontosak a kiskereskedelemben a részletek. Főleg akkor, ha a tisztaságról van szó: ha csak egyetlen kis terület is piszkos, a vásárló azt gondolhatja, hogy az egész terület az. A szerelvényeknek és a felszereléseknek mindig jól kell kinéznie áruházában. A kiskereskedelmi takarítás hatással van az Ön áruházának vonzerejére:

  • a vásárlók 96%-a szerint egy adott üzlet megjelenése különösen vagy eléggé fontos
  • a vásárlók 52%-a került már el egy üzletet azért, mert kintről az koszosnak tűnt
  • a vásárlók több mint 80%-a nem tért vissza első látogatása után, 32%-uk szerint a fő ok az volt, hogy az üzlet nem volt tiszta

Továbbá az egészségügyi és biztonsági szabályok megkövetelik, hogy a boltok, szupermarketek és bevásárlóközpontok padlózata és felületei tiszták legyenek, hogy elkerülhető legyen az olyan véletlen sérülés, mint például a megcsúszás a kifolyt termékeken.

Kiskereskedelmi takarítási megoldásaink segítenek Önnek abban, hogy üzleteiben minél nagyobb tisztaság legyen. Különféle helyzetekre alkalmas megoldások léteznek:

  • szupermarket-takarítás
  • bevásárlóközpont-takarítás
  • kereskedelmipark-takarítás
  • más általános kiskereskedelmi takarítás

Profitálás a megnövelt produktivitásból

A kiskereskedelmi takarítóknak gyorsan és diszkréten kell dolgozniuk, hogy ne zavarják meg a dolgozókat és vásárlókat nyitvatartási időben. Ezért a takarítóeszközöknek egyszerűnek és gyorsan alkalmazhatónak kell lenniük.

A Vileda Professional kiskereskedelmi takarítási megoldásai lehetővé teszik a biztonságosabb takarítást a vásárlókra, dolgozókra és árukra mért minél kisebb kockázattal, miközben csökkenthetőek a költségek a folyamat felgyorsításával, a takarítószemélyzet produktivitásának növelésével és a vegyszerek használatának csökkentésével.

Tudja meg, hogy termékeink mit tehetnek az Ön egyedi igényeinek kielégítéséért. Keressen fel minket, hogy tanácsot adhassunk!

A biztonságosabb kiskereskedelmi takarítás többféle szempontból is kifizetődő

Takarítószemélyzete megnyugodhat

Könnyen alkalmazható megoldásaink és ergonomikus termékeink választása esetén takarítószemélyzetét nemcsak a legjobb eszközökkel szerelheti fel a hatékony munkavégzéshez, de elkerülheti a személyzet egészségügyi okok miatt történő távolmaradását is:

  • EU-s felmérések szerint a munkából való távolmaradás több mint 12% a takarítók között átlagosan 25 napra lebontva
  • nagy arányú távolmaradás a vegyszerek és a nem megfelelő szellőztetés miatt kialakuló asztma és bőrgyulladás miatt
  • 40%-át a vázizomrendszer problémái okozzák, amit meg lehetne előzni ergonomikusabb kiskereskedelmi takarítási megoldásokkal

A baktériumok elpusztítás

Ajánlatunk mikroszálas mopokat és törlőkendőket tartalmaz, amelyek eltávolítják a baktériumok 99,9%-át. Továbbá jelentősebb mennyiségű port és koszt távolítanak el a felületekről, mint a hagyományos takarítás.

A mikroszálakkal pedig nem halmozódnak fel a ragadós vegyszermaradványok a nehezen elérhető helyeken, mint pl. a polcok mögött vagy az egységek alatt, amelyen megtelepszenek a mikroorganizmusok.

Megcsúszás elkerülése

A száraz padló rendkívül fontos: A megcsúszás és az elesés még mindig a kiskereskedelmi áruházakban tapasztalható sérülések 60%-át teszi ki – nincs más olyan veszély, ami ennél több balesetet okozna. Kiskereskedelmi takarítási termékeink és az általunk javasolt használatuk szinte teljesen szárazon hagyják a padlót.

Kérdése van?

Kapcsolat