Felelősséget kizáró nyilatkozat

  •  Az oldalt a Freudenberg Home and Cleaning Solutions GmbH üzemelteti és minden jog kizárólagosan a Freudenberg Home and Cleaning Solutions GmbH tulajdona, kivéve, ha ez másként van megjelölve.
  • Minden, az oldalon megjelenő információt, különösen a termékekkel kapcsolatosakat, a Freudenberg Home and Cleaning Solutions GmbH a legjobb tudása szerint biztosítja. Az ilyen információk a jogilag megengedhető mértékben semmilyen esetben sem tekinthetők garanciának vagy kijelentésnek, és nem rónak felelősséget a Freudenberg Home and Cleaning Solutions GmbH-ra.
  • A Freudenberg Home és Cleaning Solutions GmbH saját belátása szerint bármikor módosíthatja, megváltoztathatja vagy megszüntetheti a jelen honlapot vagy annak részének működését. A Freudenberg Home és Cleaning Solutions GmbH nem vállal felelősséget az oldal frissítéséért.
  • Harmadik fél weboldalaira mutató hivatkozások nem jelentik, hogy a Freudenberg Home and Cleaning Solutions GmbH az ilyen harmadik fél weboldalainak tartalmát jóváhagyta volna, és a Freudenberg Home and Cleaning Solutions GmbH nem felelős ezen oldalak elérhetőségéért vagy tartalmáért.