Higiénikus iskolatakarítás a Vileda Professionallel

A nagyobb népsűrűség még nagyobb felelősséggel jár

A tiszta oktatási intézmények rendkívül fontosak a gyerekek, tanulók és dolgozók jóllétére nézve. A nyilvános helyek, intézmények, iskolák és egyetemek nagy népsűrűsége miatt ezek a helyek hamar válhatnak a betegségek és fertőzések gyűjtőhelyévé, amennyiben nem gondoskodnak ezekről megfelelően. Ez még inkább igaz a sportlétesítményekre, a szabadidőközpontokra és más nyilvános helyekre, ahol az emberek átöltöznek. Azonban mivel a városok és a helyi hatóságok számára csupán korlátozott összeg áll rendelkezésre a takarításra, fontos, hogy költséghatékonyan teremtsünk tiszta és biztonságos környezetet.

A Vileda Professional megoldásaival rendkívül higiénikus takarítást érhetünk el alacsonyabb összköltségért az alábbi esetekben:

 • iskolai takarítás
 • óvodai takarítás
 • egyetemi takarítás
 • helyi hatóságoknál való takarítás
 • szabadidőlétesítmények takarítása

Teremtsen egészséges és biztonságos környezetet, különösen takarítószemélyzete számára!

Oktatási környezetben számos egészségügyi kockázat válik egyre inkább észrevehetővé, beleértve az asztmát, a vírusos, illetve bakteriális fertőzést. Előkészítéses takarítási megoldásaink felveszik a harcot ezekkel a veszélyekkel: olyan megoldásokat kínálunk, amelyek segítenek kontroll alá vonni a fertőzést és ezzel javítani a gyerekek, tanárok és a takarítószemélyzet egészségi állapotán és jólléten. Továbbá minden általunk biztosított eszközt rendkívül ergonomikusra fejlesztettünk ki, szem előtt tartva a derékhúzódás előfordulásának minimalizálását.

Keressen fel minket és ossza meg velünk egyedi igényeit.

Költséghatékony takarítás higiéniai kompromisszumok nélkül

Csökkentse a takarítás költségeit előkészítéses mikroszálas megoldásokkal

A Vileda Professional előkészítéses mikroszálas rendszereket kínál az oktatási intézmények higiénikus takarításához, hogy felvegye a harcot a leggyakoribb, higiéniával kapcsolatos problémákkal. A tisztaságban való szembetűnő változások mellett mikroszálas termékeink az alábbiakat nyújtják:

 • alacsonyabb vízfogyasztás – segít, hogy pénzt spóroljunk és kíméljük a természeti erőforrásokat
 • kevesebb vegyszerhasználat a tisztításhoz használt vegyszerek feltételezések szerint az asztma kiváltó okai lehetnek, vagy hatásukra általánosságban romolhat az asztmás állapot, illetve a légzéssel kapcsolatos betegségek állapota
 • az ismert baktériumok, a kosz és a por 99,9%-os eltávolítása
 • a szobák közötti keresztfertőzés elkerülése
 • száraz padlók előre elkészített mikroszálas mopjaink nem hagynak nedves területeket, ahol a mikrobák kialakulhatnak. A gyorsabban száradó padlók hatására elkerülhetők a megcsúszásos balesetek
 • ergonomikusság és könnyű használat nem kell nehéz vizesvödröket cipelni. Az alacsony súrlódás és könnyű kezelhetőség miatt jelentősen alacsonyabb az ismétlődő húzódási sérülések esélye

Mindemellett a Vileda Professional termékek rendkívül tartósak és hosszú élettartammal rendelkeznek. A választás az Ön kezében van: Spóroljon olcsó termékek vásárlásával, vagy csökkentse a hosszú távú költségeket azáltal, hogy tartós, professzionális takarítási megoldást választ az oktatási intézmények takarítására.

Kérdése van?

Kapcsolat