Bizonyított termékminőség

Válassza a Vileda Professionalt!

Legtöbb Vileda Professional takarítóeszközünket házon belül fejlesztjük és gyártjuk. Így a legmagasabb minőségi előírásokhoz ragaszkodhatunk: globális termelőegységeink megfelelnek az ISO 9001 és ISO 14001-es szabványoknak. Ennélfogva minden Vileda Professional termékünk állandó minőséget kínál és ezáltal csökkenti a kockázatot az Ön napi folyamatai során.

Termékek a megszokotton túl

Az innovációk területén vezető szerepet betöltő vállalatként számunkra a különleges az alap. Ez az, ami megkülönböztet minket másoktól. Minket nem érdekelnek az egyszerű és olcsó ömlesztett termékek – és a vásárlóinkat sem. Amit kínálunk, az egyénileg igazodik az Ön igényeihez és szükségleteihez.

Legtöbbjüket pedig már független vizsgálati intézmények által is teszteltük: kizárólag vizsgált minőséget kínálunk bizonyított tartóssággal és megbízhatósággal.

Minőség a termékeken túl

Minden Vileda Professional megoldással többet kínálunk, mint egy egyszerű termék: Míg a termékek változhatnak az idők során, tapasztalatunkat és kompetenciánkat a takarító üzletágon belül nem lehet olyan könnyen megváltoztatni. Ezért van az, hogy elégedett vásárlók széles köre támaszkodik az alábbiakra:
  • innovációs kiválóság
  • szakértelem a takarítási megoldások terén
  • termékteljesítmény
  • kiváló használati költség

Érték a költségeken túl

Vileda Professional minőségünk kifizetődő: A nagyobb produktivitás, könnyed használat és higiénikusan tiszta eredmény a legfontosabb, mindezzel pedig időt és pénzt takaríthat meg.

Továbbá minden termékünk esetében központi jelentőséggel bír a fenntarthatóság, mert azt szeretnénk, hogy tartósabbak legyenek a többi hasonló megoldásnál. Ezért kevesebb a leállás és általánosságban kisebbek a beruházási költségek, míg minimális a környezetre mért hatás.