Professionals_3_1920x550.jpg

Vileda Professional Download Center (Letöltőközpont) – szerezzen további információkat innovatív takarítási rendszereinkről

Vileda Professional Download Center (Letöltőközpont) – szerezzen további információkat innovatív takarítási rendszereinkről

A hatékony takarítási megoldások egyik globális vezetőjeként és forgalmazójaként kínálatunk részének tekintjük az oktatást. Célunk, hogy megosszuk professzionális takarítással kapcsolatos ismereteinket – ezáltal partnereink és ügyfeleink maximális hatékonyságot érhetnek el takarítási folyamataik során, és teljes mértékig megtapasztalhatják a Vileda Professional minőségét. A következő bekezdés további betekintést és tájékoztatóanyagot nyújt innovatív takarítási rendszereink megfelelő használatáról.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a kiegészítő tájékoztatóanyagok nem helyettesítik Vileda Professional szakértőink utasításait és útmutatásait. Amennyiben kérdése van az általunk biztosított anyagokkal kapcsolatban, vagy további segítségre van szüksége, kérjük, válassza ki lent országát és keressen fel minket kapcsolatfelvételi űrlapunk használatával.

Download_Center_general_305x305.jpg

Általános tájékoztatóanyag


A különböző alkalmazási területek professzionális felhasználók számára készült hatékony takarítási megoldások fejlesztésének és gyártásának egyik globális vezetőjeként számunkra a legjobb minőség alapvető. Termékeink és globális termelőegységeink számos ISO-tanúsítást nyertek el. Minden termékünk egyedileg igazodik az Ön elvárásaihoz és igényeihez a takarítási folyamat során. 

Termékeink nagy részét pedig már független vizsgálati intézmények által teszteltük: kizárólag vizsgált minőséget kínálunk bizonyított tartóssággal és megbízhatósággal.

Training_Center_trolleys_305x305.jpg

Takarítókocsik tisztítása


A számos tulajdonsággal és még több konfigurálási lehetőséggel rendelkező Vileda Professional takarítókocsik tökéletes megoldást nyújtanak a nagyobb területek könnyebb és hatékonyabb tisztítására. Takarítókocsijaink gazdaságos kialakítását a napi takarítási tevékenységekhez fejlesztettük ki, melyeknél a funkcionalitás és a hatékonyság rendkívül fontos. 

A Vileda Professional takarítókocsijai a takarítóeszközök nagy mennyiségének könnyű kezelését teszi lehetővé, és megfelel a takarítóeszközeinkkel való használathoz. A Vileda Professional takarítókocsijaival a szükséges eszközöket bármikor könnyű elérni.

Download_Center_Swep_305x305.jpg

Padlótisztítás


A Vileda Professional padlótisztításra alkalmas termékei és moprendszerei hatékony takarítást tesznek lehetővé minden környezetben. A Vileda Professional a takarítási megoldások átfogó kínálatát fejlesztette ki: A piacvezető Swep előkészítéses rendszertől az UltraSpeed Pro, UltraSpeed Mini és SuperMop megoldásokig. 

A mérettől, padlófelülettől, a forgalom nagyságától, a higiéniától és az egészségügyi és biztonsági elvárásoktól függően az igényeinek megfelelő legtökéletesebb rendszer kiválasztásával garantáljuk a jobb eredményeket és teljesítményt.

Training_Center_cloths_305x305.jpg

Törlőkendők


A Vileda Professional törlőkendői lehetővé teszik a tisztítást és fertőtlenítést egy lépésben. A kiváló minőségű mikroszálakból készült Vileda Professional törlőkendők nagy része külső tanúsítással rendelkezik arra vonatkozóan, hogy eltávolítja a baktériumok 99,99%-át. Amikor ezeket fertőtlenítő vegyszerekkel használja, duplájára növeli a védelmet, mivel egyetlen hatékony folyamatban ötvözi az eltávolítást és a fertőtlenítést.

A Vileda Professional törlőkendővel minden felületet finoman és alaposan törölhet le, még az olajos, zsíros szennyeződéssel is könnyedén elbánhat, anélkül, hogy csíkot hagyna.

Training_Center_gloves_305x305.jpg

Kesztyűk


Professzionális munkáltatóként a takarítószemélyzet biztonsága, védelme és egészsége az egyik lefontosabb prioritás. A Vileda Professional a takarítókesztyűk széles választékát nyújtja, amelyek megfelelnek az egyéni védőeszközökkel kapcsolatos szabályozásoknak és szabványoknak. A legjobb védelem garantálása érdekében fontos kiválasztani a megfelelő kesztyűt a munkához.

A Vileda Professional takarítókesztyűkkel képes lesz a biztonság legmagasabb szintjét elérni, miközben a legnagyobb kényelmet is biztosíthatja.