Együttműködés, mely jóból naggyá teszi

Magától adódik, hogy termékeinket egyszerű kiismerni és használni. Ám velünk együttműködve még jobb eredményeket érhet el, mivel igényeinek elemzése alapján az Ön számára legalkalmasabb megoldásokat ajánljuk.

Telephelye takarításának Ön a szakértője, de ha maximális megtérülést szeretne kihozni takarítóeszközeiből, mi örömmel megosztjuk tapasztalatainkat. Célunk, hogy eszközei és alkalmazottai a maximális teljesítményt nyújtsák.

1 Meghallgatjuk.Az első lépés a takarítási feladatokra és a szerződés/megbízás körülményeire vonatkozó összes információ begyűjtése.

2 Elemzés/javaslatok.A begyűjtött adatok elemzése után javaslatot teszünk, mely egyaránt optimális a befektetés szintje és az elvárt pénzügyi eredmény tekintetében.

3 Képzés.A javasolt megoldás alapján képzési csomagot állítunk össze, melynek segítségével alkalmazottai a takarítás gyakorlatába ültethetik át az elméletet.

4 Bevezetés.Eljött az igazság pillanata! Most ellenőrizzük, hogy helyesen használja-e a termékeket, és hogy azok hatásosan és költséghatékonyan tisztítanak.

5 Támogatás.Bármilyen támogatásra is legyen szüksége a szerződés időtartama során, ránk számíthat! A hatékonyság fokozására, takarítási összköltségeinek csökkentésére, vagy esélyeinek növelésére új szerződések elnyerésére.