UltraSpin Mini rendszer

Termékek: UltraSpin Mini rendszer

UltraSpin Mini rendszer

A kis területek könnyű tisztítása

Az UltraSpin Mini egyszerűen használható, kompakt felmosórendszer kis területekhez. Egy forradalmi forgó prést ötvöz 100%-ig mikroszálas felmosófejjel. Az eredmény hatékony tisztítás kevesebb idő alatt, kevesebb költségért és a felhasználó számára kisebb megerőltetéssel.

Szembeötlő tulajdonságok

  • mikroszálas felmosófej
  • kimondottan ergonomikus
  • kiömlött anyagok gyors feltakarítása
  • széles, 30 cm-es padlóterületet fed le
  • a fröccsenésvédő megakadályozza a víz kiömlését
  • háromszögű feje könnyen tisztít a sarkokban
  • falakon és padlókon is használható

Amikor fontos a gyorsaság

A rendkívül nedvszívó mikroszálas mop és a hatékony prés ideálissá teszi az UltraSpin Minit az éttermekben és a kávézókban a kiömlött folyadékok gyors feltakarítására. Tökéletes választás a gyors köztes takarításhoz boltokban és éttermekben.

Gyorsaságának titka a rugalmas forgó kicsavarási folyamat: a használótól függ, hogy milyen nedves a felmosófej, lehetővé téve ezzel minden fajta alkalmazást az érzékeny padló nagyon száraz feltakarításától a fertőtlenítési folyamatok nagyon nedves padlójáig.

Egyszerűen használható és ergonomikus

Az UltraSpin Minit rendkívül egyszerű használni. Mindössze helyezze a mopot a tisztítóoldatba, majd a facsaróba, nyomja meg a forgást elindító pedált, majd vegye ki a mopot és kezdje el a takarítást.

Mivel a facsarót pedál működteti, nem pedig kar, kímélő a felhasználó háta és csuklója számára, mivel nem kell lehajolniuk a prés működtetéséhez.

Biztosítsa takarítószemélyzete számára a legjobb eszközöket

Keressen fel minket segítségért és azért, hogy megtudja, az UltraSpin Mini megfelelő választás-e az Ön számára.