r-MicroTuff Swift

r-MicroTuff Swift —a Vileda Professional újrahasznosított anyagokból készült törlőkendője


A takarításhoz szükséges eszközök világvezető gyártójaként célunk, hogy megoldásaink ne csak a tisztítandó felületek higiéniáját biztosítsák, hanem bolygónk egészségéhez is hozzájáruljanak. Ennek érdekében egy egész sor új terméket fejlesztettünk ki, melyeket „r” betű jelöl. Az r-MicroTuff Swift Vileda Professional első olyan törlőkendője, mely 100%-ban újrahasznosított anyagokból készül. A kendő az ujjlenyomatokat és makacs szennyeződéseket akár tisztítószerek használata nélkül is könnyedén eltávolítja. Az újrahasznosított anyagokból készült törlőkendő bármilyen felületet gyorsan és hatékonyan megtisztít. Tisztítószer-előadagoló rendszerben, illetve a hagyományos vödrös módszerrel egyaránt használható.
 

r-MicroTuff Swift: Az „r” betű három angol szóra utal, ezek a „felelősség” (responsibility), az „erőforrások” (resources) és az „újrahasznosítás” (recycled). 


A törlőkendő 100%-ban újrahasznosított poliészterből készül, de ugyanolyan hatékony és ugyannyi ideig használható, mint kizárólag új anyagokból készülő társai. Használja ki a termék további előnyeit is: 

  • 100%-os mikroszálas hatékonyság a takarításban
  • *Harmadik fél által végzett vizsgálatokban a műanyag felületekről a BCV koronavírus 99,99%-át eltávolította 
  • Kiemelkedő hatékonysággal távolítja el a szilárd részecskéket
  • Nedvszívó hatásának köszönhetően a kiömlött folyadék feltakarítására is kiválóan alkalmas 
  • Rendkívül tartós, 500 mosás után még használható 
  • Nordic Swan Ecolabel címkével rendelkezik 


Zöld megoldást szeretne a takarításban? Olvasson tovább, és ismerkedjen meg az r-MicroTuff Swift újrahasznosított anyagokból készült törlőkendő tulajdonságaival! 

Vileda Professional újrahasznosított anyagokból készül törlőkendők — Tempó. Tisztaság. Természetesség.


Tempó: Villámgyors mikroszálas tisztítás fenntartható technológiával kombinálva. A hasonló termékekhez képest változatlan hatékonyságú és tartósságú r-MicroTuff Swift törlőkendő 2 darab fél literes PET palack újrahasznosításával készül. 

Tisztaság: Az újrahasznosított anyagokból készülő mikroszálak saját kategóriájukban a legjobb eredményeket nyújtják, így például a koronavírusok 99.99%-át eltávolítják. A termék ezt a hatékonyságot akkor is megőrzi, ha nem használunk mellé tisztítószereket! 

Természetesség: A Vileda Professional újrahasznosított anyagokból készülő r-MicroTuff Swift törlőkendője megkapta a Nordic Swan Ecolabel címkét,  vagyis a termék mind a felhasználók, mind a környezet szempontjából biztonságos. A Vileda Professional  újrahasznosított anyagokból készülő törlőkendői okos és zöld megoldást jelentenek azoknak a vevőinknek, akik valódi minőségi termékeket keresnek. 

Fenntartható termékeinket a “Love it Clean” címke jelöli, mely kihangsúlyozza elkötelezettségünket az újrahasznosítás, a biztonság és a hatékony takarítási megoldások iránt.

További információkért lépjen velünk kapcsolatba, és ismerkedjen meg legújabb fenntartható termékeinkkel! Vásárolja meg r-MicroTuff Swift törlőkendőjét most!

Megnevezés Szín Méret (cm) Karton cikkszáma Csomag/karton Csomag cikkszáma Darab/csomag
r-MicroTuff Swift zöld 35 x 38 168757 20 168758 5
r-MicroTuff Swift kék 35 x 38 168755 20 168765 5
r-MicroTuff Swift sárga 35 x 38 168759 20 168760 5
r-MicroTuff Swift piros 35 x 38 168761 20 168762 5

Kérdése van?

Kapcsolat