Swep Duo r-MicroTech

A Vileda Professional Swep Duo r-MicroTech Mop terméke 30%ban újrahasznosított anyagokból készül. 


Az „r” betű három angol szóra utal, ezek a „felelősség” (responsibility), az „erőforrások” (resources) és az „újrahasznosítás” (recycled).


A takarításhoz használt termékek világelső gyártójaként fontos szempont számunkra a hosszú ideig használható, környezetbarát megoldások biztosítása vevőink számára, melyek nem csak az otthonok, hanem az egész bolygó tisztaságához hozzájárulnak. Ezek a termékek fenntartható rendszerben készülnek, és „r” betűvel jelöljük őket. A jelölés három angol szóra utal, a fenntartható és megbízható takarítási termékek gyártásának alappilléreire utalnak, vagyis a felelősségre (responsibility), az erőforrásokra (resources) és az újrahasznosításra (recycled). Ha többre kíváncsi, lépjen velünk kapcsolatba a megadott űrlap kitöltésével!

Felelős takarítás, higiénikus eredmények — A Swep Duo r-MicroTech előnyei


A Swep r-MicroTech Mop a Vileda Professional első olyan, mindkét oldalán használható felmosó párnája, mely újrahasznosított anyagokat is tartalmaz. Az újrahasznosított alapanyag a termék 30%-át teszi ki, maga a felmosó párna pedig kemény padlóburkolatokon ugyanolyan hatékony és ugyannyi ideig használható, mint kizárólag új anyagokból készülő társai. A Swep Duo r-MicroTech a 100%-os Swep hatékonyság új szintjét képviseli:

  • A mikroszálak ereje
  • *Harmadik fél által végzett vizsgálatokban a Swep r-MicroTech Mop felmosó párna a műanyag felületekről a BCV koronavírus 99,99%-át eltávolította
  • Ergonomikus kialakítását független tanúsítvány igazolja. 
  • A saját laboratóriumban végrehajtott tartósság-vizsgálat során  900 vegyszeres, 60 °C-s fertőtlenítő mosás után még használható volt. 
  • Tisztítószer elő-adagolással. Csökkentett tisztítószer és vízhasználat.
  • Fenntarthatóságát a Nordic Swan Ecolabel címke igazolja.
  • A kétoldalú Duo felmosó párnák tartós használatot tesznek lehetővé. Az egyik oldalukon használható Single felmosó párnáket a különleges területek felmosásához ajánljuk.
     

A Vileda Professional fenntartható és tartós takarító eszközei


Elkötelezettségünket az újrahasznosítás, a biztonságos technológiák és a minőség iránt fenntartható termékeink fejlesztésével is hangsúlyozzuk. Ezek a termékek ugyanakkor tartósak és rendkívül hatékonyak is.

Vezető technológia: A hasonló termékekhez képest változatlan hatékonyságú és tartósságú 50 cm-es Swep r-MicroTech Mop 3,5 darab fél literes PET palack újrahasznosításával készül. A tisztítószer elő-adagoló rendszernek köszönhetően a felmosás során csökken a vegyszer- és vízfelhasználás.

Csúcsteljesítmény: A Swep Duo r-MicroTech felmosó párna 30%-ban fogyasztói felhasználás után újrahasznosított poliészterből készül. Mikroszálas felszínének köszönhetően saját kategóriáján belül a legmagasabb fokú tisztaságot biztosítja. Mivel részben újrafelhasznált anyagokból készül, környezetbarát megoldásnak számít, tartós, ergonomikus kialakítású és használatával tökéletesen tisztán tartható a padló. Akár használunk hozzá tisztítószereket, akár nem, a padló tisztán tartásában semmi nem veheti fel vele a versenyt. A koronavírusoknak akár a 99,99%-át eltávolítja. 

Ergonomikus kialakítás: A Swep r-MicroTech felmosó párna használata egyszerű és szinte semmilyen erőfeszítést nem igényel, a felmosást megkönnyítő ergonomikus kialakítását pedig független fél is igazolta. 

Elismerések: A Swep r-MicroTech fenntartható Duo felmosó párnája a legmagasabb fokú tisztaságot biztosítja, igazoltan ergonomikus kialakítású és fenntartható technológiával készül. A termék megkapta a Nordic Swan Ecolabel címkét, melyet környezetvédelmi jellemzőik alapján a saját kategóriájukban a legjobbnak számító mikroszálas takarító eszközöknek ítélnek oda.

Tartós, zöld takarítási megoldást keres? Számos fenntartható termékünk közül választhat: keresse termékeinken a „Love it Clean” címkét!

További információkért lépjen velünk kapcsolatba, és ismerkedjen meg legújabb fenntartható termékeinkkel! Vásárolja meg Swep Duo r-MicroTech felmosó párnáját most! 

Megnevezés Méret (cm) Karton cikkszáma Csomag/karton Csomag cikkszáma Darab/csomag
Swep Duo r-MicroTech Mop 50 169375 25 169376 1

Kérdése van?

Kapcsolat