MicroTuff Base

Az új MicroTuff Base törlőkendő

Az IGAZÁN ALAPOSAKNAK

A MicroTuff Base a Vileda Professional általános használatra szánt, kiváló hatékonyságú és extra tartós szőtt mikroszálas törlőkendője, mellyel egy átlagos háztartásban bármilyen felület könnyedén megtisztítható. A használati és környezetvédelmi szempontból kiemelkedően biztonságos törlőkendők megkapták a Nordic Swan Ecolabel címkét, melyet környezetvédelmi jellemzőik alapján a saját kategóriájukban a legjobbnak számító mikroszálas takarító eszközöknek ítélnek oda.

Olvasson tovább, és tudjon meg többet az új MicroTuff Base törlőkendőről!

 

További információk a MicroTuff Base törlőkendőről

Az új MicroTuff Base mikroszálas törlőkendőket az igazán alapos felhasználók számára fejlesztettük ki, akiknek erős, megbízható "társra" van szükségük, hogy bármilyen felületet hatékonyan megtisztíthassanak. Kendőinkkel villámgyorsan felitatható a kiömlött folyadék, így a mindennapi használatban is verhetetlenek. A MicroTuff Base termékek akár 300-szor is kimoshatók.

A termék előnyei dióhéjban: 

  • A mikroszálak ereje 
  • Általános, mindennapi használatra 
  • Akár 300 mosás után is maximális teljesítmény (Laboratóriumi vizsgálat, 60 °C-on végzett vegytisztítás)
  • Nordic Swan Ecolabel címke

 

Az új Micro Tuff termékcsalád

Mikroszálás, rendkívül tartós törlőkendők a tökéletes tisztaságért 

A Vileda Professional tovább tökéletesítette szőtt mikroszálas törlőkendőit: az új MicroTuff kendők háromféle kivitelben (MicroTuff Base, r-MicroTuff Swift és MicroTuff Plus) kaphatók, igazodva vásárlóink igényeihez. A mikroszálak bárhol és bármilyen felületen maximális hatékonyságot és tisztaságot biztosítanak, a kendők pedig tartósak és higiénikusak. Rendkívül hatékony törlőkendőink 4 színben kaphatók, és akár 300-700 alkalommal is kimoshatók. A használati és környezetvédelmi szempontból kiemelkedően biztonságos törlőkendők megkapták a Nordic Swan Ecolabel címkét, melyet környezetvédelmi jellemzőik alapján a saját kategóriájukban a legjobbnak számító mikroszálas takarító eszközöknek ítélnek oda. Tisztítószer-előadagolós és spray felmosókhoz egyaránt használható.

Megnevezés Szín Méret (cm) Karton cikkszáma Csomag/karton Csomag cikkszáma Darab/csomag
MicroTuff Base zöld 36 x 36 169910 20 169911 5
MicroTuff Base kék 36 x 36 169906 20 169907 5
MicroTuff Base sárga 36 x 36 169912 20 169913 5
MicroTuff Base piros 36 x 36 169914 20 169915 5

Kérdése van?

Kapcsolat