VP_Virus-Removal_MicronSolo_1920x550.jpg

NEXT LEVEL CLEAN: A mikroszálak ereje győzedelmeskedik a koronavírus felett

​​​​​​​Mindig fontos volt a számunkra, hogy a legmagasabb szintű tisztaságot biztosítsuk a leghatékonyabb és legbiztonságosabb módon: Ön mellett állunk a járvány elleni küzdelemben is.

Vileda Professional – a biztonság a legfontosabb

A Vileda Professional valamennyi termékét úgy alakítottuk ki, hogy még a legszigorúbb minőségi elvárásokat is felülmúlja annak érdekében, hogy csökkentsük a vásárlóink napi folyamatai során felmerülő kockázatokat.

Törlőkendőink kiváló hatékonyságát független vizsgálóintézetek igazolták: a NEXT LEVEL CLEAN termékcsaládunkba tartozó mikroszálas mopok és törlőkendők a koronavírus akár 99,99%-át is képesek eltávolítani a felületekről*.

​​​​​​​Elsőként mutattunk be kínálatunkban a koronavírussal szemben vizsgált mikroszálas mopokat és törlőkendőket, mert úgy hisszük, hogy minél magasabb szintű higiénia fenntartásával hamarabb magunk mögött tudhatjuk a krízishelyzetet.

Egyszer használatos mopok és törlőkendők

MicronSolo

​​​​​​​Az egyszer használatos MicronSolo kendő kiváló tisztítási teljesítményt és kitűnő nedvszívó hatást nyújt.  Bizonyítottan képes a vírusok 99,99%-át eltávolítani a felületekről.

SafePlus_MicronRoll_305x305.png

SafePlus MicronRoll

A SafePlus MicronRoll ideális választás különböző felületek higiénikus tisztítására, illetve a keresztszennyeződés megelőzésére. Egyszeri használatra alkalmas, segítségével a tisztaság legmagasabb szintje érhető el. A fokozott higiénia érdekében a SafePlus MicronRoll terméket gamma-besugárzással is kezeltük. Bizonyítottan képes a vírusok 99,99%-át eltávolítani a felületekről.

r-MicroOne Premium CombiSpeed Pro

A legjobban teljesítő, fenntartható egyszer használatos mikroszálas zsebes mopunk a nagy méretű tisztítandó felületek lefedéséért és a figyelemre méltó tisztítási eredményekért

MicroRoll_305x305.png

MicroRoll

​​​
A végtelen-mikroszálas technológiának köszönhetően az egyszer használatos MicroRoll kendő szöszmentes tisztítást biztosít. Bizonyítottan képes a vírusok 99,99%-át eltávolítani a felületekről.

Tartós törlőkendők

MicronQuick


​​​​​​​MicronQuick kendőnk forradalmi mikroszálakból készült, amely még a mikroszkopikus szerkezetek esetén is kiváló tisztítási eredményt biztosít. Bizonyítottan képes a vírusok 99,86%-át eltávolítani a felületekről.

PVAmicro_305x305.png

PVAmicro

​​​​​​​Leghatékonyabb PVAmicro mikroszálas kendőnk mindössze egyetlen lépésben csíkmentes tisztítást eredményez a különleges bevonási technológiának köszönhetően. Bizonyítottan képes a vírusok 99,99%-át eltávolítani a felületekről.

MicroTuff_Plus_grey_305x305.png

MicroTuff Plus ​​​​​​​

​​​​​​​A kiváló vastagságú MicroTuff Plus az ideális mikroszálas kendő a széles körű tisztítási célokra, amely lehetővé teszi nagy területek időtakarékos tisztítását. Bizonyítottan képes a vírusok 99,99%-át eltávolítani a felületekről.

MicroTuff_Swift_grey_305x305.png

r-MicroTuff Swift

Az r-MicroTuff Swift Vileda Professional első olyan törlőkendője, mely 100%-ban újrahasznosított anyagokból készül. A kendő az ujjlenyomatokat és makacs szennyeződéseket akár tisztítószerek használata nélkül is könnyedén eltávolítja.

System

SafePlus System

​​​​​​​A SafePlus Cleaning rendszert az egyszer használatos kendők biztonságos és higiénikus előkészítéséhez, használatához és tárolásához terveztük. Bizonyítottan képes a vírusok 99,99%-át eltávolítani a felületekről.

Swep_MicroPlus_305x305.png

Swep rendszer

​​​​​​​A Swep rendszer egy előkészített laposfelmosó rendszer, amelyet vásárlóink több mint 40 éve eredményesen használnak. A padló takarításához használt kedvenc évről évre megújult.


​​​​​​​Swep MicroPlus Mop​​​​​​​​​​​​​​

​​​​​​​A MicroPlus ideális univerzális felmosási megoldás száraz, nyirkos és nedves takarítási folyamatokhoz. Bizonyítottan képes a vírusok 99,99%-át eltávolítani a felületekről.

Termékeink erejére és minőségére mindenhol, minden körülmények között számíthat.

​​​​​​​ Vigyázzon magára és az egészségére a Vileda Professionallel.

​​​​​​​* A termékek teljes vizsgálati jelentését kérje a Vileda Professionaltől ​​​​​​

Kérdése van?

Kapcsolat