r-MicroOne Premium CombiSpeed Pro

A legjobban teljesítő, fenntartható egyszer használatos mikroszálas zsebes mopunk a nagy méretű tisztítandó felületek lefedéséért és a figyelemre méltó tisztítási eredményekért


Az r-MicroOne Premium CombiSpeed Pro a Vileda Professional egyszer használatos mopja, amely 88%-ban újrahasznosított anyagból készült, és maga is újrahasznosítható. Egyesíti a fenntarthatóság és a tisztítási hatékonyság előnyeit. A zsebes mop egy kiváló minőségű mikroszálas párnából áll, amely hatékony, higiénikus takarítást és a vírusok és baktériumok akár 99,99%-os eltávolítását teszi lehetővé. A mop nagy nedvszívó képessége tökéletesen alkalmas a takarítási folyamatok további optimalizálására, és akár 30%-kal nagyobb padlófelületen is fel lehet vele takarítani más egyszer használatos mopokhoz képest. Az r-MicroOne Premium CombiSpeed Pro használható kvaterner ammóniumvegyület (QUAT) alapú fertőtlenítőszerekkel, és alkalmas az előkészítéses és a vödrös módszerhez is.  

Az r-MicroOne Premium CombiSpeed Pro zsebes mop négy különböző színben kapható, így lehetővé teszi az egyéni és higiénikus takarítási koncepciókat. A színkódolási rendszernek és a mop egyszer használatos jellegének köszönhetően a keresztszennyeződések hatékonyan elkerülhetők, így az r-MicroOne Premium CombiSpeed Pro ideális az egészségügyben és olyan magas kockázatú területeken, mint az elkülönítők, az elsősegélynyújtó helyiségek, a kórtermek és egyéb higiéniai szempontból érzékeny területek. 

 

Az r-MicroOne Premium CombiSpeed Pro termékelőnyei első pillantásra:

 

  • Vírusok és baktériumok 99,99%-ának eltávolítása – független külső vizsgálóintézet által tanúsítva
  • Fejlett mikroszálas technológia
  • 30%-kal nagyobb padlófelületen is fel lehet vele takarítani a hasonló egyszer használatos mopokhoz képest
  • 88%-ban újrahasznosított anyagból készült
  • 100%-ban újrahasznosítható használat után
  • Alkalmas az előkészítéses és a vödrös módszerhez is
  • Színkódrendszer az egyszerű megkülönböztetésért és az egyéni higiéniai rendszerekhez való alkalmazkodásért

Rendelje meg r-MicroOne Premium CombiSpeed Pro egyszer használatos zsebes mopját most!

A nagy hatékonyságú tisztítás fenntarthatósággal és újrahasznosított anyagokkal párosul

A tisztítási megoldások globális vezetőjeként a Vileda Professional meggyőződése, hogy az általunk kifejlesztett termékeknek hozzá kell járulniuk a fenntartható jövő megteremtéséhez. Vadonatúj egyszer használatos mopjaink és törlőkendőink az akár 100%-ban újrahasznosított anyagok előnyeit használják ki, miközben egyedülálló mikroszálas technológiánknak köszönhetően megtartják a higiéniai és tisztítási teljesítmény magas színvonalát. Az r-MicroOne Premium CombiSpeed Pro a „Love It Clean” logóval van ellátva. A logó kiemeli a legmagasabb fokú fenntarthatósággal rendelkező termékeinket, megkönnyítve ügyfeleink számára, hogy kövessék az újrahasznosítás és a hulladék csökkentése iránti elkötelezettségünket.

Az r-MicroOne Premium CombiSpeed Pro és az újrahasznosított termékcsaládunk többi terméke is azon törekvésünk részét képezik, hogy a hulladék és a CO₂-kibocsátás csökkentése révén a takarítási folyamat során tovább csökkentsük az érdekelt felek lábnyomát.

Vegye fel velünk a kapcsolatot további támogatásért és további információkért új újrahasznosított termékeinkről!

Megnevezés Szín Méret (cm) Karton cikkszáma Csomag/karton Csomag cikkszáma Darab/csomag
r-MicroOne Premium CombiSpeed Pro kék 40 170306 6 170307 25
r-MicroOne Premium CombiSpeed Pro piros 40 170308 6 170309 25

Kérdése van?

Kapcsolat