new-r-micro-header-web.jpg

A Vileda Professional bemutatja:


az r-MicroTuff Swift törlőkendőt és a Swep r-MicroTech felmosó párnát


A Vileda Professional első újrahasznosított anyagokból készült takarítási termékei.


Vállalati tevékenységünk középpontjában a fenntarthatóság áll. Több mint 60 éves tapasztalatunkra támaszkodva igyekszünk megvalósítani azt a célt, hogy megoldásaink ne csak a tisztítandó felületek higiéniáját biztosítsák, hanem bolygónk tisztaságához is hozzájáruljanak. Ennek érdekében egy egész sor új terméket fejlesztettünk melyek használat után újrahasznosított poliészterből készülnek, és „r” betű jelöli őket. Ezek a csúcsminőségű termékek a fenntarthatóságot szolgálják, és az innovációs és felelős gondolkodás eredményei: a tisztaság új színe a zöld.

r-MicroTuff Swift

r-MicroTuff-Swift-LIC-305x305.jpg

r-MicroTuff Swift

A Vileda Professional első újrahasznosított anyagokból készült törlőkendője. A termék 100%-ban újrahasznosított poliészterből készül, de ugyanolyan hatékony mikroszálas tisztítást biztosít, és ugyannyi ideig használható, mint kizárólag új anyagokból készülő társai. A hasonló termékekhez képest változatlan hatékonyságú és tartósságú r-MicroTuff Swift törlőkendő 2 darab fél literes PET palack újrahasznosításával készül, és akár 500-szor is kimosható.

Swep r-MicroTech felmosó párnák

r-MicroTech-Swep-LIC-305x305.jpg

Swep r-MicroTech felmosó párnák

A Vileda Professional első olyan, illetve mindkét oldalukon használható felmosó párnái, melyek újrahasznosított anyagokat tartalmaznak. A változatlan mikroszálas tisztítási teljesítményt nyújtó párnák 30%-ban újrahasznosított anyagokat tartalmaznak. A hasonló termékekhez képest változatlan hatékonyságú és tartósságú 50 cm-es Swep r-MicroTech Mop 3,5 darab fél literes PET palack újrahasznosításával készül. A párnák akár 900 mosás után is használhatóak maradnak!
 

Harmadik fél által végzett vizsgálatokban a r-MicroTuff Swift törlőkendő és a Swep r-MicroTech Mop felmosó párna a műanyag felületekről a BCV koronavírus 99,99%-át eltávolította. A termékek ezt a hatékonyságot akkor is megőrzik, ha nem használunk melléjük tisztítószereket!

A törlőkendő és a felmosó párna maximálisan hatékony és tartós, ráadásul fenntartható technológiával készülnek, ezért megkapták a Nordic Swan Ecolabel címkét, vagyis ezek a termékek mind a felhasználók, mind a környezet szempontjából biztonságosak. 

Mivel a fenntarthatóság nem mindig nyilvánvaló, legfenntarthatóbb termékeinket, így pl. a r-MicroTuff Swift törlőkendőt és a Swep r-MicroTech felmosó párnát a "Love It Clean" címkével jelöljük. Aki ilyen címkével ellátott termékeinkből vásárol, az csatlakozhat hozzánk, hogy együtt csökkenthessük a környezetet terhelő hulladék mennyiségét, növelhessük a biztonságot, és minél több anyagot hasznosíthassunk újra.