UltraFlex Duo moptartó

Szabadalmaztatás alatt álló kétoldalas moptartó a mop érintés nélküli eltávolításához


Az UltraFlex Duo kétoldalas, könnyen alkalmazható, rugalmas és vonzó árú kétoldalas felmosórendszer, amely megnövelt hatékonyságot, higiéniát és a beruházások jobb megtérülését biztosítja vállalata minden területén.

A kétoldalas UltraFlex Duo moptartó a kulcs ezekhez az előnyökhöz. A mop rögzítése egyszerű, csak húzza meg a fület, hogy kinyissa a tartót és erőfeszítés nélkül csúsztassa bele a mopcsatlakozó pántjait. A lezárásához csak nyomja meg kétoldalt, míg hall egy kattanást, és készen is áll a felmosásra.

A mopok higiénikus „érintés nélküli” eltávolítása hozzáérés nélkül szintén egyszerű, csak tartsa a tartót a szennyeszsák fölé és húzza meg a fület, hogy kinyissa a tartót, majd távolítsa el a mopot. A legjobb megoldásért használja az integrált mopkapcsot és lassan engedje bele a szennyeszsákba.

Valamint, mivel a tartó kétoldalas, a mopot mindkét oldalon használhatja, ezzel pedig higiéniát és a tisztítás gyorsaságát biztosítja. Például egy kórház betegszobájában az egyik oldallal takaríthatja az ágy körüli területet, a másikkal pedig a hozzá tartozó szaniter helyiséget. Vagy nagyobb területeken egy moppal akár 40m2-t is feltakaríthat, mielőtt lecserélné a mopot, mely az egyoldalas rendszerek által lefedett terület kétszerese.

A termék előnyei

 

  • 40cm-es szélességű tartó
  • A mop egyszerű, érintés nélküli rögzítése (a mopot a padlóra helyezve)
  • Húzófül és integrált mopkapocs az érintés nélküli eltávolításhoz
  • Kompatibilis minden UltraFlex Duo kétoldalas moppal
  • Kétoldalas, költséghatékony, kevesebb mopot kell vennie, kimosnia és használnia
  • Előkészítéses felhasználásra. Csökkent vegyszer- és vízfelhasználás
  • Duo prés használata. A makacs szennyeződések eltávolítása
Megnevezés Méret Karton cikkszáma Csomag/karton Csomag cikkszáma Darab/csomag
UltraFlex Duo Mop Frame 40 x 12 168197 10 168198 1

Kérdése van?

Kapcsolat