Superior partvis

Kimagasló teljesítmény és tartósság

A Vileda Professional könnyen tisztítható, kiváló minőségű műanyagból és szintetikus szálakból készült higiéniai keféi tovább tartanak és jobban teljesítenek, mint a hagyományos kefék. A Superior súrolókefék osztályuk legjobb higiéniai teljesítményét nyújtják. A kopásálló sörték poliészter PBT szálakból készülnek, kitűnően visszanyerik alakjukat és kiváló takarítási teljesítményt nyújtanak, továbbá ellenállnak a vegyszerek, olajok, szerves oldószerek és mosószerek széles skálájának. Az erős polipropilén anyag ellenáll az intenzív használatnak. A szálakat rozsdamentes acél kapcsok rögzítik, biztosítva a hosszan tartó rozsdamentes higiéniát. A kiváló seprési eredményre lett tervezve. Kiváló minőségű lágy vagy kemény poliészter PBT sörtékkel és 30, illetve 50 cm-es szélességgel a kisebbtől a nagyobb területekhez.

A lágy Superior partvis ideális laza részecskék száraz felsepréséhez és kitűnően visszanyeri alakját a tökéletes takarítási eredményhez - beltéri használatra, szárazon.

A kemény Superior partvis egy erős toló partvis kültéri használatra bármely kemény felületen - kültéri vagy nyirkos feladatokra.

Kérdése van?

Kapcsolat