r-MicronQuick

Újrahasznosított anyagból készült, mosható törlőkendő a higiéniai szempontból érzékeny területek tisztításához

Az r-MicronQuick a Vileda Professional által megalkotott tartós és mosható törlőkendő. A törlőkendő 70%-ban újrahasznosított mikroszálakból készült, aminek köszönhetően kiváló tisztítási teljesítmény érhető el még mikroszkopikus szerkezetek esetén is, és kizárólag víz használatával eltávolítható a vírusok és baktériumok 99,99%-a. Ezáltal az r-MicronQuick ideális megoldás egészségügyi területekre, ahol magas szintű tisztaságot és higiéniát kell biztosítani. A négy színből álló kódolási rendszer segítségével megkülönböztethetők a törlőkendők, csökkentve az esetleges keresztszennyeződés kockázatát.

A higiéniai szempontból érzékeny területeken – mint például menzák, kórházak és betegszobák – kívül a mosható törlőkendő számos egyéb környezetben is használható. Valamennyi felület – legyen az akár rozsdamentes acél, műanyag vagy kerámia – egyetlen mozdulattal tisztára törölhető anélkül, hogy nemkívánatos csíkok maradnának a felületen. A többször használatos törlőkendő kifejlesztésekor kifejezetten figyelembe vettük a napi moshatóságot, továbbá a kendő kiválóan alkalmas az előkészítéses módszerekhez való használatra. Ezáltal fenntartható módon csökkenthető a vegyszerek használata, valamint vizet és időt takaríthatunk meg. A mosással szembeni kiváló ellenállásnak köszönhetően napi rendszerességgel használható szöszmentes tisztítási eredményt biztosítva.

Az r-MicronQuick előnyeinek áttekintése:

  • Független vizsgáló intézet tanúsítása szerint eltávolítja a vírusok és a baktériumok 99,99%-át
  • Gyors és hatékony tisztítás a kiváló mikroszálas tisztítási teljesítménynek köszönhetően
  • Többször használható és mosással szembeni ellenállása kiváló: legalább 400-szor mosható
  • Rendkívül nedvszívó
  • Csíkmentes tisztítás
  • 70%-ban újrahasznosított PES-ből készült
  • Színkódolási rendszer: piros/kék/zöld/sárga

Legyen első kevesebbel (Leading with less)! – az új, újrahasznosított anyagból készült tartós törlőkendők

Az r-MicronQuick a Vileda Professional új, újrahasznosított anyagból készült, mosható törlőkendői. Többször használhatóak, ezáltal támogatják az egészségesebb bolygó megteremtésével kapcsolatos célunkat és jövőképünket. A takarítási megoldások globális piacvezetőjeként meggyőződésünk, hogy minden általunk kifejlesztett terméknek hozzá kell járulnia a fenntartható jövőhöz. Ezért alkottuk meg a tartós törlőkendők legújabb termékcsaládját, amely akár 70%-ban újrahasznosított, fogyasztóktól származó műanyagból készült. Az r-MicronQuick mosható törlőkendő esetén a kiváló mikroszálas technológiára helyeztük a hangsúlyt – a kompromisszumok nélküli hatékony tisztítási teljesítmény és higiénia érdekében.

A termék megalkotásakor fontos szempont volt, hogy hozzájáruljunk bolygónk egészségéhez: Legyen első kevesebbel!

További támogatásért és az r-MicronQuickkel kapcsolatos további információkért lépjen velünk kapcsolatba.

Megnevezés Szín Méret (cm) Karton cikkszáma Csomag/karton Csomag cikkszáma Darab/csomag
r-MicronQuick kék 40 x 38 170605 20 170635 5
r-MicronQuick piros 40 x 38 170632 20 170636 5
r-MicronQuick sárga 40 x 38 170634 20 170638 5
r-MicronQuick zöld 40 x 38 170633 20 170637 5

Kérdése van?

Kapcsolat