r-MicronSolo tekercs

Újrahasznosított mikroszálas törlőkendőtekercsünk használata egyszerű, mellyel kitűnő tisztítás érhető el

Az r-MicronSolo tekercs a Vileda Professional 35%-ban újrahasznosított mikroszálas törlőkendőtekercse. Praktikus tekercsformájának köszönhetően a takarítási feladatokhoz éppen szükséges mennyiségű törlőkendők egyszerű használata és praktikus eloszlása garantált: ideális a professzionális takarítók napi munkájához. A legfinomabb mikroszálakból készült anyag hatékony és csíkmentes tisztítást tesz lehetővé, és még a makacs, zsíros szennyeződést, valamint az ujjlenyomatokat is eltávolítja. Különösen alkalmas egészségügyi területeken, ahol magas szintű tisztaságot és higiéniát kell biztosítani.. A kitűnő nedvszívó képességgel rendelkező viszkóz szálak biztosítják az r-MicronSolo tekercs jó nedvszívó képességét, ezáltal egyetlen mozdulattal feltörölhetők a nagyobb kiömlött folyadékok.

Az r-MicronSolo által biztosított előnyök röviden:

  • A törlőkendők praktikus eloszlása
  • A baktériumok és vírusok 99,99%-ának eltávolítása vízzel (tanúsított)
  • Fejlett mikroszálas technológia a kitűnő tisztítási teljesítményért
  • Egyszer használatos, ezért higiénikus
  • 35%-ban újrahasznosított, fogyasztóktól származó műanyagból készült
  • Kiváló nedvszívó képesség a viszkóz szálaknak köszönhetően
  • Nagy fokú ellenállás a szakadással szemben
  • A zsíros szennyeződések hatékony eltávolítása
  • Négy színből álló kódolási rendszer

Az újrahasznosított mikroszálas törlőkendőtekercs használható szárazon a kiömlött folyadék feltörlésére, vagy akár csapvízzel, illetve az Ön által előnyben részesített tisztítószerrel. Az r-MicronSolo tekercs a Vileda Professional tekercsadagolójával használható a leghatékonyabban a gyors és egyszerű kezelhetőség érdekében.

Vásárolja meg még ma az r-MicronSolo tekercset, és teremtsen nagyszerű tisztaságot, miközben folyamatait még fenntarthatóbbá teszi!

Színkódolási rendszer a higiéniai szempontból érzékeny területekhez


Mivel eltávolítja a baktériumok és vírusok 99,99%-át, valamint egyszer használatos, az r-MicronSolo tekercs különösen alkalmas a higiéniai szempontból érzékeny területeken alkalmazott tisztítási eljárásokhoz. Továbbá, a négy színből álló kódolási rendszer segítségével egyszerűen megkülönböztethetőek a törlőkendők, csökkentve az esetleges keresztszennyeződés kockázatát. A betegszobákat, a műtőket, a fürdőszobákat és az élelmiszerrel érintkezésbe kerülő területeket a HACCP-alapelvek szerinti higiéniai elvárásoknak megfelelően kell kezelni és tisztítani. Az r-MicronSolo újrahasznosított mikroszálas törlőkendőtekercs megbízható megoldás minden professzionális takarító számára.

Fantasztikus tisztítási teljesítmény a Vileda Professional újrafeldolgozási folyamatával, az r-process-szel ötvözve


Az r-MicronSolo tekercs „Love It Clean” logónkkal van ellátva, amely azt jelenti, hogy minden Vileda Professional termék újrahasznosított anyagokból készül. A termékcsalád tisztítóeszközei azt az ambíciónkat tükrözik, hogy egy fenntarthatóbb jövőt szeretnénk létrehozni a hulladék csökkentésével és azzal, hogy egy második esélyt adunk az anyagoknak. R-termékeink fogyasztóktól származó műanyagból készülnek (pl. PET-palack), amelyet apró pelyhekké darabolunk. Ezután a pelyheket szálakká dolgozzuk, amelyeket az egyszer használatos törlőkendőink és mopjaink összetevőiként hasznosítunk újra. Továbbá, azon célunk mellett, hogy egy fenntarthatóbb jövőt teremtsünk a hulladék csökkentésével és a használt anyagok újrahasznosításával, folyamatosan küzdünk, hogy kitűnő tisztítási rendszereket fejlesszünk, amelyek ügyfeleink napi munkáját egyszerűbbé és hatékonyabbá teszi. Ezért újrahasznosított termékeink garantáltan azt a teljesítményt nyújtják, kiváló eredménnyel, mint korábban..

Tudjon meg többet a teljes újrahasznosított törlőkendő választékunkról a takarítási folyamat legjobb fenntartható eredményeiért. Keressen fel minket további termékinformációkért és az r-MicronSolo tekerccsel és más fenntartható termékekkel kapcsolatos támogatásért!

Megnevezés Szín Méret (cm) Karton cikkszáma Csomag/karton Csomag cikkszáma Darab/csomag
r-MicronSolo Roll kék 25 x 32 170352 4 170353 1
r-MicronSolo Roll piros 25 x 32 170354 4 170355 1
r-MicronSolo Roll sárga 25 x 32 170356 4 170358 1
r-MicronSolo Roll zöld 25 x 32 170359 4 170361 1
r-MicronSolo Roll fehér 25 x 32 170362 4 170363 1

Kérdése van?

Kapcsolat