r-MicronSolo

A legjobb teljesítményt nyújtó, újrahasznosított, egyszer használatos törlőkendő a higiénikus tisztításért és a kitűnő eredményért


Az r-MicronSolo a Vileda Professional egyszer használatos törlőkendője, amely 35%-ban újrahasznosított anyagokból készül. Magas kockázatú területek hatékony és gyors tisztítása a fejlett mikroszálas technológiának köszönhetően. A rendkívül nedvszívó törlőkendő különösen alkalmas a nagy igénybevételt jelentő takarítási feladatokhoz a higiénikus szempontból érzékeny területeken a baktériumok és vírusok 99,99%-os eltávolításának köszönhetően minden felületen.

Az r-MicronSolo egyszer használatos megoldása segít elkerülni a keresztszennyeződés kockázatát. A színkódolási rendszer (piros/kék/zöld/sárga) lehetővé teszi a törlőkendők egyszerű megkülönböztetését, és ezzel a HACCP-alapelveknek és a higiéniai elvárásoknak megfelelő tisztítási folyamatot alkalmaz. Az r-MicronSolo kiváló nedvszívó hatása lehetővé teszi nagy mennyiségű, kiömlött folyadékok feltörlését egyetlen mozdulattal, valamint még a zsíros szennyeződéseket is eltávolítja a finom felületekről, például a kerámiáról vagy az üvegről.

Az r-MicronSolo által biztosított előnyök röviden:

  • Független intézet tanúsítása szerint a baktériumok és kórokozók 99,99%-ának eltávolítása
  • Kitűnő mikroszálas tisztítási teljesítmény
  • Maximális higiénia az egyszer használatos megoldásnak köszönhetően
  • 35%-ban újrahasznosított PES-ből készült
  • Nagy fokú nedvszívó képesség: egyetlen mozdulattal feltörölhetők a kiömlött folyadékok
  • A szennyeződések hatékony eltávolítása (még a zsíros szennyeződések esetében is)
  • Színkódolt

Használja az r-MicronSolo terméket tisztítószerrel vagy vízzel, attól függően, hogy milyen típusú szennyeződést szeretne eltávolítani. Rendelje meg az r-MicronSolo törlőkendőket most!

Fenntarthatósággal ötvözött kiváló tisztítási teljesítmény
Az r-MicronSolo „Love It Clean” logónkkal van ellátva. A címke jelzi, hogy termékeink újrahasznosított anyagokból készülnek és ügyfeleink is láthatják elkötelezettségünket az újrahasznosítás és a biztonság fokozása iránt. Ambíciónk középpontjában három fő terület áll: olyan termékeket szeretnénk létrehozni, amelyek tartósak, miközben újrahasznosított anyagokat használunk és kiküszöböljük az összes hulladéktermelést.

A takarítási megoldások globális piacvezetőjeként meggyőződésünk, hogy minden általunk kifejlesztett terméknek hozzá kell járulnia a fenntartható jövőhöz. Folyamatosan küzdünk a még kiválóbb rendszerek és szolgáltatások fejlesztéséért, amelyek ügyfeleink napi munkáját megkönnyítik, hatékonyabbá teszik, és amelyek támogatják a globális fenntarthatóságot. Tudjon meg többet a takarítási folyamat legjobb fenntartható eredményeit biztosító teljes újrahasznosított törlőkendő választékunkról.

További információkért és támogatásért keressen fel minket!

Megnevezés Szín Méret (cm) Karton cikkszáma Csomag/karton Csomag cikkszáma Darab/csomag
r-MicronSolo kék 30 x 40 170342 5 170343 100
r-MicronSolo piros 30 x 40 170344 5 170345 100
r-MicronSolo sárga 30 x 40 170346 5 170347 100
r-MicronSolo zöld 30 x 40 170348 5 170351 100

Kérdése van?

Kapcsolat