Vileda NLC Header pic component.jpg

Egyedülálló szennyeződéskezelés, bioszennyeződés- és maradványeltávolítás a különleges mikroszálas technológiának köszönhetően. 


Szeretne olyan partnert, aki segít megvalósítani létesítményében a tisztaság új szintjét, a Next Level Cleant? Rendszereink segítenek Önnek elérni az egyedülálló szennyeződéskezelést, a bioszennyeződés és a maradványok eltávolítását. 

A Vileda Professional világvezető a tisztaterek takarításához használt innovatív mikroszálas mechanikai tisztítórendszerek fejlesztésében, gyártásában és forgalmazásában. Számos piacot szolgálunk ki: ide tartozik a gyógyászati termékeket, úgymint gyógyszereket gyártó és szennyeződéskezelési programot alkalmazó gyógyszeripar tisztaterei.
 

hero atf small.png

Szüntelenül feszegetjük a határokat és teljesítjük a kihívásokat a mikroszálas mechanikai tisztítás technológiájában. Ezt azért tesszük, hogy innovatív megoldásokat fejlesszünk és javítsuk a tisztítási és fertőtlenítési eljárásokat, valamint létesítménye számára fenntarthatóan biztosítsuk a tisztaság új szintjét (NEXT LEVEL CLEAN).  

A világ néhány legnagyobb gyógyszeripari vállalata a tisztasággal kapcsolatos megoldásalapú partneri megközelítésünket alkalmazza. 

Átfogó szennyeződéskezelési megoldásokat biztosítunk, beleértve a tervezést, a próbaprogramokat és a tréninget. Termékeinket független intézetek tudományosan igazolták az ISO és GMP szabványokkal összhangban. Többéves tapasztalati háttérrel rendelkező technikai szakértelmünkkel segítünk Önnek megvalósítani a tisztaság magasabb szintjét.  

A velünk való partnerségben a bioszennyeződések és maradványok eltávolításának magasabb szintjeit érheti el, és megvalósíthatja saját NEXT LEVEL CLEAN tisztaságát.