1920x550_MicroTuff_range_header_web.jpg

Az új Micro Tuff termékcsalád

Mikroszálás, rendkívül tartós törlőkendők a tökéletes tisztaságért 

A Vileda Professional tovább tökéletesítette szőtt mikroszálas törlőkendőit: az új MicroTuff kendők háromféle kivitelben (MicroTuff Base, MicroTuff Swift és MicroTuff Plus) kaphatók, igazodva vásárlóink igényeihez. A mikroszálak bárhol és bármilyen felületen maximális hatékonyságot és tisztaságot biztosítanak, a kendők pedig tartósak és higiénikusak. Rendkívül hatékony törlőkendőink 4 színben kaphatók, és akár 300-700 alkalommal is kimoshatók. A használati és környezetvédelmi szempontból kiemelkedően biztonságos törlőkendők megkapták a Nordic Swan Ecolabel címkét, melyet környezetvédelmi jellemzőik alapján a saját kategóriájukban a legjobbnak számító mikroszálas takarító eszközöknek ítélnek oda. Tisztítószer-előadagolós és spray felmosókhoz egyaránt használhatók.

Mikroszálak biztosította tisztaság és felülmúlhatatlan tartósság - íme az újonnan kifejlesztett MicroTuff törlőkendő család!

Az IGAZÁN ALAPOSAKNAK

MicroTuff_base_305x305.jpg

Az IGAZÁN ALAPOSAKNAK

Az új MicroTuff Base mikroszálas törlőkendőket az igazán alapos felhasználók számára fejlesztettük ki, akiknek erős, megbízható "társra" van szükségük, hogy bármilyen felületet hatékonyan megtisztíthassanak. Kendőinkkel villámgyorsan felitatható a kiömlött folyadék, így a mindennapi használatban is verhetetlenek. A MicroTuff Base termékek akár 300-szor is kimoshatók, és Nordic Swan Ecolabel címkével rendelkeznek.   
 • A mikroszálak ereje 
 • Általános, mindennapi használatra 
 • Akár 300 mosás után is maximális teljesítmény
 • Nordic Swan Ecolabel címke

A TAKARÍTÁS MEGSZÁLLOTJAINAK

MicroTuff_swift_305x305.jpg

A TAKARÍTÁS MEGSZÁLLOTJAINAK

Az új MicroTuff Swift a takarítás megszállottjainak készült, akik a termékekben az extra hatékonyságot és nedvszívó képességet keresik. Rendkívül finom mikroszálainak köszönhetően nagy mennyiségű nedvesség felitatására képes, ráadásul kivételesen higiénikus és tartós használatot biztosít. Harmadik fél által végzett vizsgálatokban a a törlőkendő a műanyag felületekről a BCV koronavírus 99,99%-át eltávolította. A termék hatékonysága még tisztítószerek hiányában is biztosított. A szőtt mikroszálas MicroTuff Swift lenyűgöző nedvszívó képességgel rendelkezik és a port is hatékonyan eltávolítja, ráadásul tartós: akár 700 mosás után is használható, miközben még a színét is tartja.  Nordic Swan Ecolabel címkével rendelkezik.   
 • Tökéletes tisztítás mindenféle felületen az extra finom mikroszálaknak köszönhetően
 • Harmadik fél által végzett vizsgálatokban a műanyag felületekről a BCV koronavírus 99,99%-át eltávolította 
 • Rendkívüli nedvszívó képesség és makulátlanul portalanított felületek   
 • Rendkívül tartós - akár 500 mosás után is használható 
 • Nordic Swan Ecolabel címkével rendelkezik 

A TÖKÉLETESSÉGRE TÖREKVŐKNEK

MicroTuff_plus_305x305.jpg

A TÖKÉLETESSÉGRE TÖREKVŐKNEK

Az új MicroTuff Plus nem hiányozhat a tökéletességre törekvők fegyvertárából. Tökéletes méret, kényelmes használat - ráadásul a MicroTuff Plus extra finom mikroszálai tökéletesen felszívják a nedvességet és bárhonnan eltávolítják a port, sőt, a zsíros szennyeződéseket is. A MicroTuff Plus éppen ezért az általános rendeltetésű helyiségekben éppúgy használható, mint ételek és italok jelenlétében, vagy magas fokú higiéniát megkövetelő területeken. Harmadik fél által végzett vizsgálatokban a MicroTuff Plus a műanyag felületekről a BCV koronavírus 99,99%-át eltávolította. Ez a törlőkendő ráadásul a termékcsalád legtartósabb tagja: akár 700 mosás után is használható, miközben még a színét is tartja. A kiváló termék Nordic Swan Ecolabel címkével is rendelkezik.

 • Tökéletes tisztítás az extra finom mikroszálaknak köszönhetően
 • Harmadik fél által végzett vizsgálatokban a műanyag felületekről a BCV koronavírus 99,99%-át eltávolította 
 • Rendkívüli nedvszívó képesség és makulátlanul portalanított felületek - még a zsíros szennyeződésekkel is megbirkózik  
 • Rendkívül tartós - akár 700 mosás után is használható 
 • Nordic Swan Ecolabel címkével rendelkezik