A takarítókocsik új fokmérője: A Vileda Professional bemutatja az Origo 2 szériát


Az új Origo 2 a leginnovatívabb takarítókocsi, amelyet a Vileda Professional valaha alkotott. Ez az új generáció fokozott higiéniát, nagyobb hatékonyságot és biztonságot garantál a felhasználók és a területek számára, valamint a tabletek és a digitális segítséggel ellátott takarítóeszközök teljes integrációját biztosítja.
Arra fejlesztették, hogy megfeleljen a professzionális takarítás folyton változó kihívásainak, legyen az a nagy irodaépületek lehető leggyorsabb takarítása, a szigorú higiéniai sztenderdek a kórházakban vagy a repülőterek biztonsága. A Vileda Profession Origo 2-je számos innovatív tulajdonságának köszönhetően bármire készen áll.
Nyomógombos nyitófedél, különböző eszközök tárolása, leválasztható szatellites kocsik és egy egyedülálló fedélbe épített tablet-/padtartó megoldás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy lássák az üzeneteket és válaszoljanak azokra. Ez csak néhány azon tulajdonságok közül, amelyek a kocsi mellett szólnak.
A különösen nagy területek esetében az Origo 2-höz tartozik egy opcionálisan választható motor. Sokoldalú kialakításának köszönhetően a takarítóvállalatok egyéni igényeik szerint konfigurálhatják az Origo 2-t. És itt van még az az opció is, hogy újrahasznosított anyagokat használjon fel a környezet megóvása érdekében.

Tudjon meg többet itt: origo2.vileda-professional.com