Header_1920x550.jpg

Bemutatjuk a Vileda Professional ÚJ, Max Mop termékcsaládját

Újabb mérföldkő a takarítással kapcsolatos innovációk területén. A Vileda Professional bemutatja az r-Trio Max, az r-MicroLite Max és az r-MicroSpeed Max mopokat, amelyek új értelmet adnak a professzionális takarítási kiválóság fogalmának. A funkcionalitás, tartósság és fenntarthatóság tekintetében továbbfejlesztett Max Mopok a Vileda Professional folyamatos fejlődés iránti elkötelezettségéről tanúskodnak.

3.jpg

r-Trio Max Mop – sokoldalú mop maximális hatékonysággal a szennyeződések eltávolítása terén

A legjobb megoldás kemény padlók makacs szennyeződései esetén. Az újonnan kifejlesztett mop könnyedén alkalmazkodik minden felülethez, és a padlón kényelmesen csúszó, hurkolt felépítésnek köszönhetően hatékony tisztítást biztosít. A négyzónás kialakítás – erős súroló hatású, mikroszálas mélytisztító, továbbá nedvszívó külső zónák – páratlan tisztaságot és felületen való csúszást tesz lehetővé.

→ UltraSpeed Pro

→ CombiSpeed Pro

1.jpg

r-MicroLite Max Mop – az XL-teljesítmény és a higiénia szakértője

Az extra nagy kialakítású mop professzionális takarítási hatékonyságot eredményez nagyobb felületeken. A mop hosszabb oldalán szimmetrikusan elhelyezkedő szegélyek lehetővé teszik a sarkok és a szegélylécek hatékony tisztítását. Mikroszálas felépítése révén könnyedén csúszik a padlón, a mop teljes felületén megtalálható súrolózónáknak köszönhetően pedig a makacs szennyeződésekkel is elbánik. Az egyetlen, fenntartható anyagból készült r-MicroLite Max kezelt vagy sima padlókon, valamint strukturált vinilpadlókon egyaránt kiválóan teljesít.

→ UltraSpeed Pro

→ CombiSpeed Pro

2.jpg

r-MicroSpeed Max Mop – 4D-csúcsteljesítmény bármilyen szennyeződés esetén

Fejlett 4D-tisztítási felépítésének köszönhetően az r-MicroSpeed Max első osztályú tisztítást tesz lehetővé akár strukturált padlófelületeken is. A prémiumminőségű, vágott mikroszálak és a külső hurkok tökéletes kombinációt alkotnak. Tapasztalja meg a csúcsteljesítményt, amelyet a finom mikroszálak mélytisztító hatása, a makacs szennyeződések súrolózónáknak köszönhető eltávolítása, a víz hatékony elvezetése, valamint az aszimmetrikus hurkok minden zug tisztaságáról gondoskodó együttese biztosít. Legyen részese a fenntarthatóságnak az egyetlen anyagból készült, 100%-ban újrahasznosítható kialakításnak köszönhetően!

→ For UltraSpeed Pro

→ For CombiSpeed Pro

→ For Express Pro

MAX PERFORMANCE

MAX Sokoldalúság: különféle takarítási módszerek – mint például az előkészítéses, a vödrös-préses, vagy a spray megoldás – esetében is rugalmasan alkalmazható

MAX Fenntarthatóság: 100%-ban újrahasznosítható mop, több mint 35%-ban tartalmaz újrahasznosított anyagot

MAX Tartósság: akár 500-szor mosható

MAX Higiénia: a szarvasmarha-koronavírus akár 99,99%-ának eltávolítása vinilfelületekről harmadik fél által végzett laboratóriumi vizsgálatok alapján

Az UltraSpeed Pro, a CombiSpeed Pro felmosórendszerek hatékonyságának növelése céljából kifejlesztve.