Fémvázas kétvödrös készlet

Különálló váz a dupla vödörhöz és a Duo Press csavarókosárhoz


Kompakt és funkcionális hordozó minden eszközhöz, amely az eredményes kétoldalas, kétvödrös, laposfelmosó vödrös és préses takarításhoz szükséges.

A Duo Press csavarókosár használata lehetővé teszi az Ön számára, hogy bővítse az előkészítéses Swep Duo és UltraFlex Duo felmosórendszereink előnyeit olyan présmegoldás biztosításával, amely megfelel a nagy forgalmú területekhez, mint pl. a menzák.

A Swep Duo az eredeti előkészítéses laposfelmosó rendszer, amely gyors, higiénikus padló- és faltisztítást tesz lehetővé, több mint negyven éve. Ergonomikus kialakításának köszönhetően elkerülhetők a terhelés okozta sérülések, a padlótisztítás hatékonyabb, és higiénikus tisztítási eredmény érhető el.

Az UltraFlex Duo legújabb kétoldalas felmosórendszerünk. Könnyen alkalmazható, rugalmas és vonzó árral rendelkezik, amely fokozott hatékonyságot, higiéniát, és a beruházások jobb megtérülését biztosítja vállalkozása minden területén. 

Kompakt és könnyen irányítható, hogy illeszkedjen minden takarítószekrényhez, de mégis legyen hely a 2 x 22 ltr-es vödröknek, a Duo Press csavarókosárnak és a laposfelmosótartóknak.

A termék előnyei

  • A készlet az alábbiakat tartalmazza: 2 x 22 ltr-es vödrök, 4 kerék és ütközők, 1 váz, tolókar és integrált moptartó (a Duo Press csavarókosarat külön értékesítjük)
  • 75 mm-es kerekek ütközőkkel a falak védelme érdekében
  • Tartós cinkbevonat + porbevonat
Megnevezés Méret Karton cikkszáma Csomag/karton Csomag cikkszáma Darab/csomag
Fémvázas kétvödrös készlet 64x64x95 168282 1 168284 1

Kérdése van?

Kapcsolat