Picture's description

Az UltraFlex DUO rendszer a Vileda Professional hatékony, új felmosórendszere. A hagyományos mopokhoz képest az UltraFlex DUO kétoldalasan használható, melynek eredménye az időtakarékosabb padlótisztítás. 

Növelje a hatékonyságot az új kétoldalas, könnyedén használható UltraFlex DUO-val. A könnyen alkalmazható és rugalmas felmosórendszer fokozott hatékonyságot, higiéniát, és a beruházások jobb megtérülését biztosítja vállalkozása minden területén.

Verhetetlen teljesítmény a kettős erőnek köszönhetően


Az UltraFlex DUO rendszer minden területen felülmúlja az egyoldalas mopok teljesítményét és az előnyök széles skáláját biztosítja:

  • A mikroszálas mopok széles választéka
  • Nagy teljesítményű takarítás
  • Könnyű kezelhetőség – nem szükséges a személyzet betanítása
  • A higiénia minden szintjén megfelelő
  • Minden típusú padlóhoz
  • Kettős gyorsaság

Az UltraFlex DUO rendszernek köszönhetően a takarítás sosem volt még ilyen időtakarékos. A kétoldalas mopnak köszönhetően akár 40 m²-t is feltakaríthat, mielőtt cserélni vagy csavarni kellene. Ez megfelel az egyoldalas rendszerek által lefedett terület kétszeresének. Továbbá az UltraFlex DUO ideálisan használható előkészítéses rendszerként a higiéniai szempontból érzékeny területeken (például a kórházak betegszobái) vagy alternatív megoldásként préssel a nagyobb forgalmú területeken (pl. menzák).

Kettős higiénia


A Vileda Professional által kifejlesztett megoldással, melyet a Nordic Swan ökológiai sztenderdeknek való megfelelés érdekében továbbfejlesztettek, az UltraFlex DUO rendszerhez tartozó minden mop tanúsítással rendelkezik arra vonatkozóan, hogy a vírusok és baktériumok 99,99%-át képesek eltávolítani a padlófelületekről. A mopok mikroszálas tisztítási teljesítményüknek köszönhetően még a makacs szennyeződéseket és foltokat is hatékonyan eltávolítják.

A mopok rendkívül tartósak és mosógépben moshatók, melynek köszönhetően alkalmasak arra, hogy akár 500 alkalommal is használják őket. Az olyan termékek, mint az UltraFlex Duo LoopMax és az UltraFlex Duo MicroMax extra rojtokkal érhető el, amely segít könnyedén felszedni a laza szennyeződéseket.

Kettős rugalmasság


A mopok rugalmasságának és széles körének hála olyan terméket választhat, amely a legjobban megfelel egyedi igényeinek, a padló típusának és a higiéniai szintnek. Az UltraFlex DUO mopok előkészítése valamennyi mopdobozban elvégezhető, így új kocsik tekintetében csökkenek a költségek.

Kettős hatás


A kevésbé összetett rendszernek köszönhetően nem szükséges betanítani a személyzetet az UltraFlex DUO kezeléséhez – valamennyi takarítási módszerrel használható. Emellett a rendszer a meglévő kocsikkal is könnyedén alkalmazható: kitűnő beruházást jelent, mivel csak a kereteket és a mopokat kell megvásárolni. 

Kérdése van?

Kapcsolat