Ergonomikus Swep rendszerünk összetevői

MicrosoftTeams-image (3).png

Ergonomikus Swep rendszerünk összetevői

Az új Swep rendszer

A Vileda Professional-nél elkötelezettek vagyunk az emberi biztonságot, egészséget és jólétet figyelembe vevő, ugyanakkor hatékony, eredményes és könnyen használható termékek tervezése iránt. 

A Pro mopok új Swep kínálata , a Swep r-moptartók és akár az új r-Ergonomic nyél vagy a megbízható teleszkópos nyél egy olyan rendszert alkotnak, amely az ergonómiát helyezi a középpontba. 

Az ErgoCert által külsőleg tanúsított új Swep rendszer megfelel a politechnikai és orvosbiológiai ergonómiai működés ergonómiai követelményeinek.  Az újonnan tervezett r-Ergonomic nyél esetében a rendszer további tanúsítványt kaphat arról, hogy az emberközpontú tervezési folyamatot alkalmazza, amelynek során a végfelhasználó és a használati környezet a tervezés építőköve.  Ebben az értelemben az r-Ergonomic nyelet az alapoktól kezdve úgy terveztük meg, hogy a tervezés középpontjában a takarító szakemberek, valamint az ő egészségük és jólétük állt.

A Vileda Professional által évek óta kínált ergonómiai csúcsteljesítményt nyújtó teleszkópos nyéllel vagy az új r-Ergonomic nyéllel kombinálva a Swep Pro mopok és a Swep r-moptartók új választéka olyan optimális rendszermegoldást kínál, amely a teljesítmény, a higiénia, a fenntarthatóság, a használati költség és természetesen az ergonómia tekintetében is megfelel. 

Takarítás. Technológia. Ergonómia. Optimalizált.