r-MicronSolo

A legjobb teljesítményt nyújtó, újrahasznosított, egyszer használatos törlőkendő a higiénikus tisztításért és a kitűnő eredményért


Az r-MicronSolo a Vileda Professional egyszer használatos törlőkendője, amely 35%-ban újrahasznosított anyagokból készül. Magas kockázatú területek hatékony és gyors tisztítása a fejlett mikroszálas technológiának köszönhetően. A rendkívül nedvszívó törlőkendő különösen alkalmas a nagy igénybevételt jelentő takarítási feladatokhoz a higiénikus szempontból érzékeny területeken a baktériumok és vírusok 99,99%-os eltávolításának köszönhetően minden felületen.

Az r-MicronSolo egyszer használatos megoldása segít elkerülni a keresztszennyeződés kockázatát. A színkódolási rendszer (piros/kék/zöld/sárga) lehetővé teszi a törlőkendők egyszerű megkülönböztetését, és ezzel a HACCP-alapelveknek és a higiéniai elvárásoknak megfelelő tisztítási folyamatot alkalmaz. Az r-MicronSolo kiváló nedvszívó hatása lehetővé teszi nagy mennyiségű, kiömlött folyadékok feltörlését egyetlen mozdulattal, valamint még a zsíros szennyeződéseket is eltávolítja a finom felületekről, például a kerámiáról vagy az üvegről.

Kérdése van?

Kapcsolat