Saját tömegének 15-szörösét képes felszívni

A Wettex® a gyorsan törlő, higiénikus és könnyen használható kendő, mely saját tömegének akár 15-szörösét képes felszívni. Gyorsan nedvesíthető, könnyen öblíthető és kifacsarható, valamint kimagaslóan nedvszívó, így időt takarít meg. Válassza a Wettex®-et a gyors, könnyed és szöszmentes nedves letörléshez.

Ergonómia

Kicsi súrlódás, nagy nedvszívó képesség, lágy tapintás és jelentős térfogat jellemzi a Wettex® kendőt, így az kíméli a kezet és a kart.

Környezet és higiénia

Komposztálható és biológiailag teljesen lebomló, vizes bázisú festéssel és klórmentes technológiával készült. A keresztszennyeződések elkerülése céljából színkódolt. Akár 95° C-on mosható.

Higiénia és biztonság

A színkódoló rendszernek köszönhetően a takarítás folyamata a higiéniai standardok és a HACCP alapelvei figyelembevételével történhet.

Anyag

A Wettex® szivacskendő természetes anyagokból készül: 1/3 pamut és 2/3 cellulóz. Az extra hosszú pamut szálaknak köszönhetően a Wettex® kendő tartós, rugalmas és lágy tapintású. Az optimális szálsűrűségnek és pórusméretnek köszönhetően kiváló a nedvszívóképessége: saját tömegének akár 15-szörösét képes felszívni. 

Felhasználás

A Wettex® az eredeti szivacskendő. Konyhákban, bárokban és éttermekben hatékony folyadékfelszívásra, és nedves felületek gyors törlésére tervezték.

Kérdése van?

Kapcsolat