PurActive viszkóz

Kívülről sok szivacs hasonlít egymásra, de ha a Viledát választja, hamar észreveszi majd a különbséget a minőségben és az eredményben. A gyengébb minőségű szivacsok, kézi padek dörzsi részének csak a legfelső része rendelkezik dörzsölő hatással. Ez a felső réteg hamar lekopik és a dörzsi felület elveszti koptató hatását, így a tisztítás több energiát és időt vesz igénybe. A Vileda szivacsokban minden egyes szál be van vonva koptató anyaggal és gyantával.

A gyanta és a szálak közti erős kötés egyenletes kopást eredményez, így a termék a teljes élettartama alatt ugyanazt a kiváló tisztító hatást biztosítja. A Vileda szivacsai nylonból készülnek, így nem rozsdásodnak, nem hasadnak, nem tömődnek el, és könnyen elöblíthetők.

A PurActives speciális bevonata könnyedén eltávolítja a makacs szennyeződéseket, miközben gyengéden bánik minden kemény felülettel. Háromszor hatékonyabban tisztít, mint a hagyományos karcolásmentes dörzsszivacsok és a hagyományos koptató dörzsszivacsoknál gyengédebben bánik a felületekkel.

Higiénia és biztonság

Természetes rostokból álló dörzsi szivacs kimagasló nedvszívó képességgel. Gyorsan szárad a fokozott higiénia érdekében, könnyű megfogni és kényelmes használni.

Kérdése van?

Kapcsolat