MicroOne Premium UltraSpeed Pro

Rövid távú használatra szánt mikroszálas mop vödrös-préses rendszerhez

A MicroOne Premium UltraSpeed Pro egy rövid távú használatra szánt mop a mikroszálak tisztítási teljesítményével, amely rendkívül finom osztott mikroszálakat tartalmaz.

A MicroOne Premium UltraSpeed Pro a tartós mopok számos előnyét ötvözi az egyszer használatos termékek előnyeivel: nem kell tárolni a nedves mopot, könnyű a használata és higiénikus.
Ideális számos különböző takarítási környezetben történő használathoz, az általános épülettisztítástól a szállodákig, éttermekig és vendéglátóipari környezetig, még az egyenetlen vagy erősen szennyezett felületekhez is.

A MicroOne Premium UltraSpeed Pro mop az UltraSpeed préssel együtt ismételt használatra alkalmazható, valamint használat után minden műszak vagy nap végén eldobható. A rendszer intuitív használatával jelentős mennyiségű idő és energia takarítható meg a takarítószemélyzet tréningje tekintetében.

A MicroOne Premium UltraSpeed Pro egy rövid távú használatra szánt mikroszálas mop a vödrös-préses rendszerhez, amely kivételes tisztítási eredményt biztosít.

Kérdése van?

Kapcsolat