r-MicroOne Premium CombiSpeed Pro

A legjobban teljesítő, fenntartható egyszer használatos mikroszálas zsebes mopunk a nagy méretű tisztítandó felületek lefedéséért és a figyelemre méltó tisztítási eredményekért


Az r-MicroOne Premium CombiSpeed Pro a Vileda Professional egyszer használatos mopja, amely 88%-ban újrahasznosított anyagból készült, és maga is újrahasznosítható. Egyesíti a fenntarthatóság és a tisztítási hatékonyság előnyeit. A zsebes mop egy kiváló minőségű mikroszálas párnából áll, amely hatékony, higiénikus takarítást és a vírusok és baktériumok akár 99,99%-os eltávolítását teszi lehetővé. A mop nagy nedvszívó képessége tökéletesen alkalmas a takarítási folyamatok további optimalizálására, és akár 30%-kal nagyobb padlófelületen is fel lehet vele takarítani más egyszer használatos mopokhoz képest. Az r-MicroOne Premium CombiSpeed Pro használható kvaterner ammóniumvegyület (QUAT) alapú fertőtlenítőszerekkel, és alkalmas az előkészítéses és a vödrös módszerhez is.  

Az r-MicroOne Premium CombiSpeed Pro zsebes mop négy különböző színben kapható, így lehetővé teszi az egyéni és higiénikus takarítási koncepciókat. A színkódolási rendszernek és a mop egyszer használatos jellegének köszönhetően a keresztszennyeződések hatékonyan elkerülhetők, így az r-MicroOne Premium CombiSpeed Pro ideális az egészségügyben és olyan magas kockázatú területeken, mint az elkülönítők, az elsősegélynyújtó helyiségek, a kórtermek és egyéb higiéniai szempontból érzékeny területek. 

Kérdése van?

Kapcsolat