CE Pre-Prepared Trolley

Ezek a takarítókocsik megfelelnek a tisztaterekkel kapcsolatos legmagasabb szintű elvárásoknak

A CE Trolley termékcsaládot kifejezetten olyan ellenőrzött környezetekben való használatra tervezték, ahol a szennyeződések elleni legmagasabb szintű védelemre van szükség. Az elektropolírozott, rozsdamentes acélból készült takarítókocsik légmentes csatlakozókkal és lesimított hegesztésekkel rendelkeznek. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően a takarítókocsik kitűnő biológiai védekezést tesznek lehetővé, ugyanakkor könnyen tisztíthatók és teljeskörűen autoklávozhatók. A takarítókocsik rendkívül praktikusak és sokoldalúak, továbbá kiváló ergonómiával rendelkeznek.  Mindkét takarítókocsin kényelmesen elférnek a hatékony takarításhoz szükséges felszerelések. A takarítókocsik igény szerint szerelhetők fel különféle vödrökkel, dobozokkal, perforált tálcákkal és szemeteszsákokkal – a döntés az Öné! 

A termék előnyei

  • A levehető tolórúd légmentesen csatlakoztatható, és könnyedén le- és felszerelhető a fertőtlenítéshez.
  • Az új, innovatív nyéltartók meggátolják a szennyeződések összegyűlését, fertőtlenítésük problémamentesen megoldható, és megfelelően rögzítik a nyeleket.
  • Az elektropolírozott, rozsdamentes acél felületek garantálják a szennyeződésmentességet, a lesimított hegesztéseknek köszönhetően pedig könnyedén tisztára törölhetők.
  • A kifejezetten a Vileda Professional termékekhez való, tisztaterekhez kifejlesztett görgők tervezésekor a kényelmet, a csendességet és az autoklávozhatóságot tartották szem előtt. A takarítókocsik négy görgővel rendelkeznek, melyek közül kettő fékezhető.
  • A felső polcon lévő rögzített dobozhelyen egy mopok előkészítéséhez használható doboz vagy két 6 literes vödör helyezhető el, így egy valódi munkaállomás alakítható ki. A kihúzható polcoknak köszönhetően könnyedén hozzáférhetők a tisztaterekhez kifejlesztett mopok.
  • Szemeteszsáktartó 70 literes szemeteszsákhoz, amelyben a használt mopok gyűjthetők. A 70 literes szemeteszsák lehetővé teszi, hogy ne kelljen cserélgetni a zsákokat munka közben, és hozzájárul a jobb dolgozói ergonómiához.
  • Tárolóhely mopok előkészítéséhez használható dobozok számára és lehetőség egy 25 literes, hosszúkás vödör elhelyezésére.
  • Két hosszúkás polc, melyen lapos moptartók tárolhatók a takarítókocsi sokoldalú használhatósága érdekében.
Megnevezés Méret (cm) Karton cikkszáma Csomag/karton Csomag cikkszáma Darab/csomag
CE Pre-Prepared Trolley 65 x 62 x 103 143774 1 143775 1

Kérdése van?

Kapcsolat