MicroRoll

100%-os mikroszálas tisztítóerő

Semmi sem tisztít olyan mélyen, mint a mikroszálak. Egy törléssel eltávolítja a zsírt és az ujjlenyomatokat, súrolás és szárazra törlés nélkül. Az ultravékony mikroszál hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket, csupán parányi vízcseppeket hagyva maga után. Időt és pénzt takaríthat meg, mivel a teljesítmény minimális tisztítószerrel vagy tisztítószer nélkül is kiemelkedő.

A MicroRoll szabadalmaztatott Freudenberg technológiával készített végtelenített mikroszálakból készül. Féltartós kendő tekercses kivitelben. Megszünteti a keresztszennyeződésből fakadó higiéniai problémákat. Nem kell mosodába befektetnie. Ár-érték aránya is kitűnő.

Higiénia és biztonság

Nemcsak egyszer használatos mivoltából adódik a Microroll higiéniai teljesítménye. 99,9%-os hatékonysággal letörli a felületről a baktériumokat. Ezt a tulajdonságát a Microsearch Laboratories által végzett független laboratóriumi vizsgálatok is igazolták.

Felhasználás

A MicroRoll lehetővé teszi az egylépéses takarítást. Ideális a vödrös és szóróflakonos technológiákhoz. Bármely vízálló felületen használható, pl. asztalokon, konyhaszekrényeken, bárpultokon, stb., valamint szaniter területek felületein, pl. mosdókagylókon, WC-ken, csempéken.

A termék előnyei

  • Prémium teljesítményű mikroszálas törlőkendő
  • Csíkmentesen tisztítja a rozsdamentes acélt, üveget és más fényes felületeket
  • Végtelenített szálas technológiájának köszönhetően nem szöszöl
  • Rendkívül szakadásálló
  • Perforált tekercs 200 db 25 x 35 cm-es kendővel
  • Az adagoló falra szerelhető, vagy az Origo 2 kocsival használható
Megnevezés Szín Méret (cm) Karton cikkszáma Csomag/karton Csomag cikkszáma Darab/csomag
MicroRoll fehér 25 x 35 149041 4 149042 1

Kérdése van?

Kapcsolat