Swep Duo r-MicroTech Mop

A Vileda Professional Swep Duo r-MicroTech Mop terméke 30%ban újrahasznosított anyagokból készül. 


Az „r” betű három angol szóra utal, ezek a „felelősség” (responsibility), az „erőforrások” (resources) és az „újrahasznosítás” (recycled).


A takarításhoz használt termékek világelső gyártójaként fontos szempont számunkra a hosszú ideig használható, környezetbarát megoldások biztosítása vevőink számára, melyek nem csak az otthonok, hanem az egész bolygó tisztaságához hozzájárulnak. Ezek a termékek fenntartható rendszerben készülnek, és „r” betűvel jelöljük őket. A jelölés három angol szóra utal, a fenntartható és megbízható takarítási termékek gyártásának alappilléreire utalnak, vagyis a felelősségre (responsibility), az erőforrásokra (resources) és az újrahasznosításra (recycled). Ha többre kíváncsi, lépjen velünk kapcsolatba a megadott űrlap kitöltésével!

Felelős takarítás, higiénikus eredmények — A Swep Duo r-MicroTech előnyei


A Swep r-MicroTech Mop a Vileda Professional első olyan, mindkét oldalán használható felmosó párnája, mely újrahasznosított anyagokat is tartalmaz. Az újrahasznosított alapanyag a termék 30%-át teszi ki, maga a felmosó párna pedig kemény padlóburkolatokon ugyanolyan hatékony és ugyannyi ideig használható, mint kizárólag új anyagokból készülő társai. A Swep Duo r-MicroTech a 100%-os Swep hatékonyság új szintjét képviseli:

  • A mikroszálak ereje
  • *Harmadik fél által végzett vizsgálatokban a Swep r-MicroTech Mop felmosó párna a műanyag felületekről a BCV koronavírus 99,99%-át eltávolította
  • Ergonomikus kialakítását független tanúsítvány igazolja. 
  • A saját laboratóriumban végrehajtott tartósság-vizsgálat során  900 vegyszeres, 60 °C-s fertőtlenítő mosás után még használható volt. 
  • Tisztítószer elő-adagolással. Csökkentett tisztítószer és vízhasználat.
  • Fenntarthatóságát a Nordic Swan Ecolabel címke igazolja.
  • A kétoldalú Duo felmosó párnák tartós használatot tesznek lehetővé. Az egyik oldalukon használható Single felmosó párnáket a különleges területek felmosásához ajánljuk.
     

Kérdése van?

Kapcsolat