MicroTuff Swift

MicroTuff Swift - a Vileda Professional új, higiénikus törlőkendője

A takarítás megszállottjainak

A Vileda Professional lánckötésű MicroTuff Swift törlőkendője bárhol és bármilyen felületen tökéletes, higiénikus tisztaságot biztosít, legyen szó általános célú, egészségügyi vagy szálloda- és vendéglátóipari létesítményekről. Az erős nedvszívó képességű mikroszálakból készült, kiemelkedő tisztító hatású kendő akár 500 mosás után is nyugodtan használható, és stabil, 99.99%-os* hatékonysággal távolíja el a vírusokat. A használati és környezetvédelmi szempontból kiemelkedően biztonságos törlőkendők megkapták a Nordic Swan Ecolabel címkét, melyet környezetvédelmi jellemzőik alapján a saját kategóriájukban a legjobbnak számító mikroszálas takarító eszközöknek ítélnek oda.

Olvasson tovább, és tudjon meg többet az új MicroTuff Swift törlőkendőről!

További információk a MicroTuff Swift törlőkendőről

Az új MicroTuff Swift kifejezetten a takarítás megszállottjainak készült, akik olyan törlőkendőt keresnek, amely vegyszerhasználat nélkül is megbízhatóan eltávolítja pl. a zsíros ujjlenyomatokat és hasonló makacs szennyeződéseket. A termék a műanyag felületekről a BCV koronavírus 99,99%-át* eltávolította. Bárhol használható, ahol a mindennapi takarítást a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban kell elvégezni.

A termék előnyei dióhéjban: 

  • Az extra finom mikroszálak fokozott tisztítási hatékonyságot biztosítanak a felületek többségén
  • *A termék harmadik fél által végzett laboratóriumi kísérletekben a műanyag felületekről a BCV koronavírus 99,99%-át eltávolította
  • Akár 500 mosás után is maximális teljesítmény (Belső laboratóriumi vizsgálat, 60 °C-on végzett vegytisztítás)
  • A takarított helyiségek színkódolását megkönnyítendő 4 féle színben kapható
  • Nordic Swan Ecolabel címke

Az új Micro Tuff termékcsalád

Felülmúlhatatlan tisztaságot biztosító, szupertartós mikroszálas törlőkendők

A Vileda Professional sikerrel fejlesztette tovább a szőtt mikroszálas törlőkendők eleve népszerű termékcsaládját: az MicroTuff törlőkendők háromféle kivitelben kaphatók. Vásárlóink a profi takarításhoz a MicroTuff Base, a MicroTuff Swift és a MicroTuff Plus termékek közül könnyedén kiválaszthatják a céljaiknak legmegfelelőbbet. Mindhárom típus rendkívül tartós kialakítású, és makulátlan tisztaságit biztosít. A tisztítandó felületek jellegének megfelelően bárki megtalálhatja a számára legjobb megoldást: a MicroTuff Base akár 300, a MicroTuff Swift akár 500, a MicroTuff Plus pedig akár 700 mosást is kibír. Tartósságuk miatt a MicroTuff termékcsalád összes törlőkendője megkapta a Nordic Swan Ecolabel címkét. Tisztítószer-előadagolós és spray felmosókhoz egyaránt használhatók. A termékek 4 féle színben kaphatók, így a különböző színek segítségével az egyes helyiségekhez tartozó kendők könnyedén azonosíthatók, mindenhol biztosítva a maximális higiéniát.

Megnevezés Szín Méret (cm) Karton cikkszáma Csomag/karton Csomag cikkszáma Darab/csomag
MicroTuff Swift kék 38 x 38 169888 20 169889 5
MicroTuff Swift piros 38 x 38 169904 20 169905 5
MicroTuff Swift sárga 38 x 38 169902 20 169903 5
MicroTuff Swift zöld 38 x 38 169900 20 169901 5

Kérdése van?

Kapcsolat