MicroWindow

MicroWindow

MicroWindow

Fényes, csillogó felületek, költséghatékony használat.

Nem sok felületet egyszerű annyira tüzetesen megvizsgálni, mint az ablakokat, különösen amikor átsüt rajtuk a nap. Ezért jelentik a mikroszálak a legjobb megoldást az ablakok megtisztításához és ezért használjon MicroWindow-t a legjobb eredményeket biztosító és maximálisan költséghatékony tisztításhoz.

Kimagasló teljesítmény

A MicroWindow 100%-ban mikroszálakból készül, így biztos lehet páratlan teljesítményében. A vízben oldódó, illetve zsíros szennyeződéseket, pl. ujjlenyomatokat egy szempillantás alatt, egyetlen áttörléssel teljesen csíkmentesen eltávolítja. A felületen páratlan könnyedséggel sikló kendő minimalizálja a kéz és a kar terhelését, gyorsabb és olcsóbb tisztítást eredményez.

A méret számít

A kendő ergonómiai előnyeit mérete - 60 x 38 cm - és nagy terjedelme is fokozzák. A MicroWindow jó fogást biztosít, és könnyen öblíthető és kicsavarható - újból és újból a műszak során.

Maximális gazdaságosság

Ha összegzi előnyeit - kiváló minőség, csíkmentes tisztítás egy lépésben, könnyed siklás a felületen, az alkalmazottai kényelmét fokozó dús terjedelem, és több mint 100-szoros moshatóság - nyilvánvaló, hogy a MicroWindow fokozza átfogó gazdaságosságát és nyereségét.

Kérdése van?

Kapcsolat