MicroSmart

MicroSmart

MicroSmart

Vödrös és szóróflakonos takarítási módszerekhez.

A MicroSmart egy nagy terjedelmű mikroszálas kendő az időt megtakarító és csíkmentes tisztításhoz minimális erőfeszítéssel. Nagy terjedelmének köszönhetően könnyen öblíthető és facsarható.

A MicroSmart végtelenített mikroszálakból készül, a Freudenberg szabadalmaztatott technológiájával. Egyedi tulajdonsága a kiváló tisztítási teljesítmény, melyhez csíkmentes eredmény párosul.

Higiénia és biztonság

A színkódolt rendszer biztosítja, hogy a takarítás folyamata a higiéniai sztenderdek szerint történjen. Jelentős időmegtakarítás A kimagasló tisztítási teljesítmény és az egy lépésben elérhető csíkmentes eredmény rengeteg időt takarít meg.

Ergonómia

A MicroSmart anyagának nagy térfogata egyszerűvé teszi öblítését, alacsony súrlódása pedig mérsékli a kéz és a kar terhelését. Professzionális megjelenés A színkódolt rendszerrel a takarítás folyamata professzionálissá tehető. A takarítás kitűnő eredménye az Ön leghatásosabb névjegye!

Felhasználás

A MicroSmart kendő egyaránt ideális vödrös vagy szóróflakonos tisztítási rendszerekhez, és bármely, a mikroszálakkal szemben ellenálló felületen használható szárazon, nyirkosan vagy nedvesen.

Kérdése van?

Kapcsolat