MicroOne

MicroOne

MicroOne

Egyszer használatos mikroszálas törlőkendő

A MicroOne egy egyszer használatos kendő kiemelkedő tisztítási teljesítménnyel. Ideális megoldás bármely kemény felület letörlésére higiéniailag érzékeny területeken, vagy ahol nem érhető el megfelelő mosodai szolgáltatás.

A MicroOne 100%-ban extra vékony mikroszálakból készül. A címkével könnyen visszazárható műanyag tasak 50 törlőkendőt tartalmaz.

Egyszerű és higiénikus kezelés

A műanyag zacskóba csomagolt MicroOne kendő szállítása és használata higiénikus. A Z alakban hajtogatott kendőt még kesztyűben is könnyű a zacskóból kivenni. A visszazárható műanyag tasakban a kendő fertőtlenítő oldattal könnyen impregnálható, a Vileda Professional 6 literes vödör felhasználásával. A „műanyag tasak a vödörben” koncepció megakadályozza, hogy a nyirkos kendő érintkezzen a vödörrel. A vödör nem szennyeződik, így megakadályozható belső felületén a baktériumok elszaporodása. A vödör fedele egy kézzel is könnyen nyitható és csukható, és hatékonyan megakadályozza a kendő kiszáradását. A MicroOne koncepciót előkészítéses technológiához tervezték, de használható vödrös vagy szóróflakonos módszerrel is.

Kérdése van?

Kapcsolat