UltraSpeed Pro MicroOne Mop

UltraSpeed Pro MicroOne Mop

UltraSpeed Pro MicroOne Mop

Rövid távú használatra szánt mikroszálas mop vödrös-préses rendszerhez

A MicroOne Premium UltraSpeed Pro egy rövid távú használatra szánt mop a mikroszálak tisztítási teljesítményével, amely rendkívül finom osztott mikroszálakat tartalmaz.

A MicroOne Premium UltraSpeed Pro a tartós mopok számos előnyét ötvözi az egyszer használatos termékek előnyeivel: nem kell tárolni a nedves mopot, könnyű a használata és higiénikus.
Ideális számos különböző takarítási környezetben történő használathoz, az általános épülettisztítástól a szállodákig, éttermekig és vendéglátóipari környezetig, még az egyenetlen vagy erősen szennyezett felületekhez is.

A MicroOne Premium UltraSpeed Pro mop az UltraSpeed préssel együtt ismételt használatra alkalmazható, valamint használat után minden műszak vagy nap végén eldobható. A rendszer intuitív használatával jelentős mennyiségű idő és energia takarítható meg a takarítószemélyzet tréningje tekintetében.

A MicroOne Premium UltraSpeed Pro egy rövid távú használatra szánt mikroszálas mop a vödrös-préses rendszerhez, amely kivételes tisztítási eredményt biztosít.

A termék előnyei

  • Maximális higiénés sztenderdek: A baktériumok 99,99%-át eltávolítja a felületről fertőtlenítőszer használata nélkül (független intézet által tanúsítva)
  • Kitűnő mikroszálas tisztítási teljesítmény
  • Jó nedvszívó képesség, amely még nagyobb padlófelületek tisztítását teszi lehetővé
  • Nincs bonyolult mosási folyamat
  • Garantáltan kompatibilis a 40 cm-es UltraSpeed Pro moptartóval
  • A 2 színű kódrendszer lehetővé teszi a mopok egyszerű megkülönböztetését, és azok higiéniai rendszerhez történő egyedi igazítását.
Megnevezés Szín Méret (cm) Karton cikkszáma Csomag/karton Csomag cikkszáma Darab/csomag
MicroOne Premium UltraSpeed Pro kék 40 163846 6 163847 25
MicroOne Premium UltraSpeed Pro piros 40 163848 6 163849 25

Kérdése van?

Kapcsolat