UltraFlex Duo Mop Frame

Szabadalmaztatás alatt álló kétoldalas moptartó a mop érintés nélküli eltávolításához


Az UltraFlex Duo kétoldalas, könnyen alkalmazható, rugalmas és vonzó árú kétoldalas felmosórendszer, amely megnövelt hatékonyságot, higiéniát és a beruházások jobb megtérülését biztosítja vállalata minden területén.

A kétoldalas UltraFlex Duo moptartó a kulcs ezekhez az előnyökhöz. A mop rögzítése egyszerű, csak húzza meg a fület, hogy kinyissa a tartót és erőfeszítés nélkül csúsztassa bele a mopcsatlakozó pántjait. A lezárásához csak nyomja meg kétoldalt, míg hall egy kattanást, és készen is áll a felmosásra.

A mopok higiénikus „érintés nélküli” eltávolítása hozzáérés nélkül szintén egyszerű, csak tartsa a tartót a szennyeszsák fölé és húzza meg a fület, hogy kinyissa a tartót, majd távolítsa el a mopot. A legjobb megoldásért használja az integrált mopkapcsot és lassan engedje bele a szennyeszsákba.

Valamint, mivel a tartó kétoldalas, a mopot mindkét oldalon használhatja, ezzel pedig higiéniát és a tisztítás gyorsaságát biztosítja. Például egy kórház betegszobájában az egyik oldallal takaríthatja az ágy körüli területet, a másikkal pedig a hozzá tartozó szaniter helyiséget. Vagy nagyobb területeken egy moppal akár 40m2-t is feltakaríthat, mielőtt lecserélné a mopot, mely az egyoldalas rendszerek által lefedett terület kétszerese.

Kérdése van?

Kapcsolat