UltraFlex Duo MicroMax

A kezelt és sima padlók nagy teljesítményű, kétoldalas takarítása


A MicroMax kétoldalas mop, amely a kezelt és sima padlók nagy teljesítményű takarítását teszi lehetővé. A mop nyírt szálainak kialakítása felszedi és összegyűjti a legfinomabb részecskéket is és az extra mikroszálas rojtok összegyűjtik és eltávolítják a nagyobb szennyeződésrészecskéket, mint például a haj, a por és a homok.

A mikroszálas nyírt szálak és rojtok kombinációja csökkenti a teljes takarítási időt, továbbá megfelelő a száraz, nyirkos és nedves takarítási folyamatokhoz.

A MicroMax alacsony súrlódású mop, amely ideális a száraz, nyirkos és nedves takarítási folyamatokhoz. Használható előkészítéses rendszerként a higiéniai szempontból érzékeny területeken (például a kórházak betegszobái) vagy a Duo csavarókosárral a nagyobb forgalmú területeken (pl. menzák).

Az előkészítéses módszer alkalmazásakor az UltraFlex DUO mopok előkészíthetőek valamennyi mopdobozban, így új kocsik tekintetében csökkennek a kezdeti beruházási költségek.

Gépben mosható akár 500 alkalommal, és megkapta a rangos Nordic Swan ökocímkét, amely garantálja, hogy megfelel a legszigorúbb környezet- és klímavédelmi elvárásoknak.

Műszaki adatok:
  • Méretek: 51 cm x 29 cm
  • Mop tömege szárazon: 150 g
  • Ajánlott áztatás moponként: 480 ml
  • Maximális áztatás moponként: 600 ml

Kérdése van?

Kapcsolat