UltraFlex Duo LoopMax

A strukturált padlók nagy teljesítményű kétoldalas takarítása


A LoopMax egy kétoldalas, hurkolt mikroszálas mop, amely a strukturált padlók nagy teljesítményű tisztítását nyújtja. A mikroszálas hurkolt mop kialakítás eltávolítja a finom részecskéket, a cikcakkos súrolómintázat pedig támogatja a makacs szennyeződések és foltok könnyű eltávolítását. Az extra teljesítmény érdekében a mikroszálas rojtok összegyűjtik és eltávolítják a nagyobb szennyeződésrészecskéket, mint például a haj, a por és a homok. 

A LoopMax alacsony súrlódású mop, amely ideális a száraz, nyirkos és nedves takarítási folyamatokhoz. Használható előkészítéses rendszerként a higiéniai szempontból érzékeny területeken (például a kórházak betegszobái) vagy a Duo csavarókosárral a nagyobb forgalmú területeken (pl. menzák).

Az előkészítéses módszer alkalmazásakor az UltraFlex DUO mopok előkészíthetőek valamennyi mopdobozban, így új kocsik tekintetében csökkennek a kezdeti beruházási költségek.

Gépben mosható akár 500 alkalommal, és megkapta a rangos Nordic Swan ökocímkét, amely garantálja, hogy megfelel a legszigorúbb környezet- és klímavédelmi elvárásoknak. 

Műszaki adatok:
  • Méretek: 51 cm x 29 cm
  • Mop tömege szárazon: 140 g
  • Ajánlott áztatás moponként: 340 ml
  • Maximális áztatás moponként: 425 ml

Kérdése van?

Kapcsolat